چرا امتحان الهی‌ فقط برای ما ایرانی‌هاست؟ | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 1:25

چرا امتحان الهی‌ فقط برای ما ایرانی‌هاست؟

شماره: 18019
Aa Aa

می گویند تورم و گرانی‌ها امتحان الهی است. چطور در کنار ما کشور عراق این مصیبت تورم و گرانی را ندارند؟ یعنی خدا نمی‌خواهد آن‌ها را امتحان کند؟

احمدی شاهرودی، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان؛
چرا امتحان الهی‌ فقط برای ما ایرانی‌هاست؟

محمدحسین احمدی شاهرودی، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در مراسم یادبود جانباختگان حادثه فروریختن ساختمان متروپل آبادان گفت:

تورم و گرانی شرایط زندگی و تامین معیشت را برای مردم سخت کرده است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایلنا، او اظهار داشت:

این تورم و گرانی‌ها چیست؟ می‌گویند امتحان الهی است. اگر امتحان الهی‌ست فقط برای ما است؟ فقط برای ما ایرانی‌هاست؟ چطور در کنار ما کشور عراق این مصیبت تورم وگرانی را ندارند؟ یعنی خدا نمی‌خواهد آن‌ها را امتحان کند؟ از زمانی که صدام سقوط کرد حدود ۱۷-۱۸ سال قبل تا حالا اصلا چیزی به نام گرانی و تورم در عراق نیست. من از اولین کسانی بودم که همان سال ۸۳ که صدام سقوط کرد بدون گذرنامه رفتم عراق، قیمت‌ها همان قیمت‌هایی بود که الان هم است، کرایه‌ها همان، قیمت گوشت همان و قیمت لبنیات همان است لذا ما در عراق چیزی به نام اضافه سنوات سالیانه نداریم که حقوق‌ها را اضافه کنیم، چیزی به نام تورم در عراق، در دبی در جاهای دیگر نیست. این گرانی باعث ایجاد فقر می‌شود و فقر یک مصیبت برای جامعه است.

احمدی شاهرودی با اشاره حادثه فروریختن متروپل عنوان کرد:

همین حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان واقعا یک مصیبت است، یک مصیبت فاجعه‌آمیزی و بسیار تلخ و دردناک بود. اگر این مساله ریشه‌یابی شود دست انسان در رخ دادن این مصیبت نقش دارد. اگر کارها به دست انسان‌هایی که شایستگی ندارند سپرده شود مطمئن باشید که این مصیبت‌ها به وجود می‌آید. این همان پدیده‌ای است که در تعبیر عمومی از آن به عنوان واگذاری کارها به انسان‌های صالح و شایسته‌سالاری که معیار آن هم تعهد و تخصص است. آن انسان‌هایی که در این جریان تخلف کردند و یا به وظایف قانونی خود عمل نکردند باید بررسی شود و تحت پیگرد قرار گیرند و مجازات عبرت آموز شوند.

احمدی شاهرودی بیان کرد:

یکی از مطالبات افکار عمومی جبران خسارت‌هاست، هم خسارتهای مالی هم خسارت‌های جانی. اینکه مساله را قضایی کنند و بگویند خب چه کسی مسئول و ضامن این خون‌های به ناحق ریخته شده و این اموال است، خب ممکن است سال‌های طولانی طول بکشد. خون مسلمان نباید هدر برود. ما نمی‌دانیم این آقای عبدالباقی واقعا عبدالباقی است هنوز یا عبدالفانی است؟ چگونه است؟ کجا یقه‌اش را بگیریم و محکومش کنیم به پرداخت خسارت‌های مالی؟ چه بسا ده‌ها سال طول بکشد. بالاخره باید یک هیاتی تشکیل شود و این خسارت ها را بررسی کنند و جبران شود.

وی ادامه داد:

یکی از همین آبادانی‌ها می‌گفت که ما را به همان ۴۰-۵۰ سال قبل برگردانید، آبادان و خرمشهر ۴۰-۵۰ سال قبل چه وضعیتی داشت؟ شهرهای آبادان و خرمشهر در ۴۰-۵۰ سال قبل واقعا آبادان بودند. اکنون نه آبادانش آباد است نه خرمشهرش خرم. واقعا نیاز است که مسئولین تصمیم جدی بگیرند برای توسعه و آبادانی این شهرها.

احمدی شاهرودی بیان داشت: 

این مردم در این حادثه مصیبت دیدند، مصیبت‌زده هستند، چه بسا انسان‌های مصیبت‌زده یک حرف‌هایی بزنند، یک جسارتی هم بکنند. انسان مصیبت‌زده چه بسا العیاذ بالله جسارت به خدا هم می‌کند، کفر هم می‌گوید. بایستی با این‌ها برخورد ملایم و ملاطفت‌آمیز شود، با نرم‌خویی با نرمی رفتار شود نه با خشونت. بالاخره یک مصیبت زده‌ای یک حرف جسارت‌آمیزی زد آیا باید برخورد کنیم؟ باید او را دعوت به صبر کنیم. انتظار این است که اگر این مردم در حرکات و اعتراضات خود یک حرف‌هایی زدند یا یک چیزی هم پرتاب کردند برخورد ملاطفت‌آمیز با این‌ها بشود.

وی اظهار داشت:

ان‌شاءالله این حادثه درس عبرتی شود برای ما که حوادث این چنینی نه در خوزستان نه در کشور پیش نیاید. ظاهرا می‌گویند در همین تهران دهه‌ها ساختمان شرایط خطرناکی دارند و صلاح نیست گفته شود. چرا صلاح نیست؟ حتما باید گفته شود

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان