صدا و سیما با افتخار تریبون نظام اسلامی است | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 10 فروردين 1403 - 2:33

صدا و سیما با افتخار تریبون نظام اسلامی است

شماره: 15991
Aa Aa

ما از ابتدای انقلاب به اقتدار امنیتی خود افتخار کرده‌ایم| دوره تحولی را بازگشت به جمهور و مردم می‌دانیم| هر کار نمایشی حتماً باید تحت حاکمیت صدا و سیما باشد.

پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما؛
 صدا و سیما با افتخار تریبون نظام اسلامی است

پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز دانشجو با حضور در دانشگاه صداوسیما با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دیدار کرد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از مهر، او گفت:

رسانه ملی تریبون نظام برآمده از انقلاب اسلامی است که بر دوپایه جمهوریت و اسلامیت است. دوره تحولی را بازگشت به جمهور و مردم می‌دانیم. مردم در نظام اسلامی از حکومت قابل تفکیک نیستند. مردم در صدر اسلام هم قابل تفکیک از حکومت نبودند. هیچ ابا و ترس و واهمه نداریم که رسانه را تریبون نظام برآمده از انقلابی که با مردم است بدانیم. ما روابط عمومی نیستیم. جایگاه صداوسیما روابط عمومی نیست و همه باید باور کنند اما صداوسیما با افتخار تریبون نظام اسلامی است. صداوسیما تریبون کدام مردم است؟ همه مردم. یعنی کسانی که به آقای رییسی رای دادند؟ یعنی کسانی که نقد دارند؟ یعنی آن مردمی که روز تشییع سردار سلیمانی خیابان‌های ایران را پر کردند. شما همه جزو آن‌ها بودید برخی برای اولین بار بعد از انقلاب به کف خیابان آمدند. به همه چیز نقد داشتند اما به سردار سلیمانی افتخار کردند و اشک ریختند. ما وامدار آن‌ها هستیم حتی اگر به ما نقد داشته باشند. امانت مردم دست ماست وقتی از کسی امانتی می‌گیرید باید به او برگردانید و ضامن آن هستید.

وی افزود: 

ما از ابتدای انقلاب به اقتدار امنیتی خود افتخار کرده‌ایم.

وی با اشاره به پوشش اخبار اصفهان بیان کرد:

در تمام مدت زمانی که کشاورزان زخم خورده و حق به جانب که حق به جانبشان بود و بسیاری از قشر متدین و پدر شهید بودند به خاطر بی تدبیری مسئولان در طول سال‌های متمادی زندگیشان متلاشی شده است و هیچ ندارند، اخبار را پوشش دادیم. فرد یزدی آب ندارد، چهارمحالی و خوزستانی هم همینطور. ما اینها را پوشش دادیم و رسید به جمعیتی که نادیده گرفتنش سر بردن در برف بود. وظیفه ما بود. حقشان و مطالبه‌شان بود. ما این را گفتیم همانطور که در ماجرای بنزین صاف و صادق به مردم گفتیم که حمله سایبری است ما تصمیم گرفتیم با مردم صادق باشیم. چرا اجازه بدهیم به رسانه‌های دشمن؟ ما این اجازه را ندادیم که آن‌ها بگویند چون قرار است بنزین گران شود این اتفاق رخ داد یا چون دارند نفت را به سوریه و لبنان صادر می‌کنند این کار را می‌کنند. حق با این مردم است و ما هم از این پس همه اینها را انجام می‌دهیم. اینها مردمی هستند که کارد به استخوانشان رسیده اما دم برنیاوردند. ما در مرجعیت خبری و افزایش اعتماد مردم قطعاً چالش داریم با این حال تا وقتی رسانه ملی اعتماد مردم را جلب نکند نمی‌تواند هدایت فرهنگی داشته باشد.

وی در پاسخ به نقدی درباره استقلال از نهادهای امنیتی عنوان کرد:

نظام حاکمیت و مردمی دارد که اگر با هم نبودند فروپاشیده بود. اصطلاح مسئولان و دولتمردان نباید منفی باشد بلکه خدمتگزار هستند. گاهی فشارها یک مسئول را تا مرز سکته می‌برد. قشر استثنایی را تعمیم ندهید. آنها که حقوق مردم را رعایت نمی‌کنند باید مفتضح کرد ما هم ملاحظه نداریم اما دستگاه امنیتی، امنیت کشور را برقرار می‌کند و او هم ملاحظات خود را دارد. بنابراین هویت مستقل از نهادهای امنیتی تعبیر دقیقی نیست اما در نهایت ما صدای حاکمیت و مردم هستیم. اگر ما تریبون مردم شویم کار نهادهای امنیتی هم راحت خواهد شد.

وی درباره ورود ساترا به شبکه خانگی و تعارض آن با کارکرد صداوسیما گفت:

در جمهوری اسلامی ایران و در قانون اساسی یک صداوسیما داریم یا دو صداوسیما؟ کار ویژه تلویزیون در همه جای دنیا چیست؟ فیلمسازی است یا سریال‌سازی؟ کار سریال‌سازی در همه جای دنیا کار تلویزیون است. بر این اساس هر کار نمایشی در خارج از صداوسیما حتماً باید تحت حاکمیت صداوسیما باشد. ما تلاش می‌کنیم که با نیروها و مجموعه‌هایی که خارج از صداوسیما اقدام به تولید می‌کنند جلساتی داشته باشیم و خود را رقیب مجموعه نمایشی که در خارج از صداوسیمای نمی‌دانیم.

جبلی درباره پخش آگهی‌های بازرگانی نیز گفت:

صداوسیمای دولتی نباید اصلاً آگهی پخش کند. در دوره قبل که من معاون خبر بودم خبری را پخش کردم که نقد کردند. درست است که دولت به صداوسیما کمک می‌کند اما این مانع نقد نیست اما باید به شرایطی برسیم که همین کمک را هم نگیریم.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان