باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی تشکیل می شود | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 1 ارديبهشت 1403 - 3:17

باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی تشکیل می شود

شماره: 17139
Aa Aa

رئیسی در واکنش به اعدام ۸۱ نفر در عربستان گفته سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر محکوم و نشانه‌ای از دورویی این کشورها است.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران؛
باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی تشکیل می شود

سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران در نشست شورای‌عالی جوانان گفت:

حضرت علی‌اکبر (ع) بهترین الگو برای جوانان در زمینه بصیرت، ایمان، روحیه ایستادگی، ولایتمداری و دفاع از حریم دین و ارزش‌های الهی است.

به گزارش اسپادانا خبر،او افزود:

وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان نیز ماموریت‌های بسیار مهمی دارد که متأسفانه مسائل مربوط به ورزش تا حدود زیادی بر این بخش سایه انداخته است. مسائل مربوط به جوانان طیف وسیعی از حوزه‌ها از اشتغال، مسکن، ازدواج تا دانش‌افزایی، مهارت‌آموزی و ورزش برای سلامت جسمی را شامل می‌شود، شناسایی و بالفعل کردن استعدادهای جوانان در مسیر توانمندسازی آنان، سامان دادن ارتباط جوانان با سطوح مختلف حکمرانی و حمایت و هدایت جوانان در مسیر نقش‌آفرینی سازنده اجتماعی نیز از جمله دیگر مسائل مربوط به این بخش از جمعیت کشور است که باید به شکل مناسبی سامان داده شود. باید یک ساختار چابک و کارآمد با لحاظ ماموریت‌های تعریف شده برای تامین نیازها و تحقق مطالبات جوانان ایجاد شود تا به شکلی واقعی و نه شعاری و نمایشی پیگیر مسائل جوانان باشد؛ ساختاری که بتواند ماموریت‌های مختلف تعریف شده در ساحت‌های متنوع را پیگیری کند.

وی ادامه داد:

ترجیح دولت بر این است که این ساز و کار بدون ایجاد یک ساختار جدید که نیاز به فرآیند قانون‌گذاری دارد با تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های لازم در دولت در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد. فعال کردن سازمان ملی جوانان یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحقق این هدف است.

او از پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی جوانان در سطوح مختلف نهادها و دستگاه‌ها استقبال کرد و گفت:

ایجاد یک باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی می‌تواند محملی برای همفکری و هم‌افزایی جوانان باانگیزه و خلاق در راستای کمک فکری به مدیران باشد. تشکیل این شورا و باشگاه می‌تواند بهترین راهکار برای سامان دادن ارتباط جوانان و به ویژه جوانان مومن انقلابی با سطوح مختلف حاکمیت باشد.

 رئیسی با بیان اینکه هیچ‌گاه از طرف مشورت قرار دادن جوانان زیان نکرده‌ایم بلکه شهامت و شجاعت آنان ایده‌های خلاقانه و کارگشایی نیز در اختیار ما قرار داده است گفت:

امام راحل و مقام معظم رهبری بهترین الگوها در زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان کشور هستند و همه مسئولان باید از ایشان در این زمینه پیروی کنند.

او درخصوص اعدام‌ بی‌گناهان خاطر نشان کرد:

اعمال استانداردهای دوگانه کشورهای غربی و استفاده ابزاری از مفهوم حقوق انسان و همچنین سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به این‌گونه اقدامات محکوم است و نشانه‌ای از دورویی این کشورها در بهره‌برداری سیاسی از مفهوم حقوق بشر برای مطامع سیاسی خود و علیه دولت‌های مستقل است. سازمان‌های بین‌المللی و رسانه‌های آزاد و نهادهای ذیربط باید سکوت خود را بشکنند.

  •  

کاظم غریب آبادی، دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه نیز با اشاره به اعدام ۸۱ نفر در عربستان سعودی اظهار کرد:

اقدام مقامات عربستانی در اعدام ۸۱ نفر که ۴۱ نفر از آن‌ها از شیعیان بودند از زوایای مختلف قابل بررسی است. چگونه و در چه نظام و فرآیند قضایی این افراد محاکمه شده و حکم اعدام دریافت کرده اند؟ امکان دارد در فهرست اعدام عربستان برخی از افراد حضور داشته باشند که از منظر قوانین آن‌ها مجرم باشند اما با توجه به گروه بندی‌های افراد که در رسانه‌ها مشاهده شد تقریبا نشان می‌دهد که وجه مقابله عقیدتی و ایدئولوژیک افراد در احکام‌هایی که گرفته اند بسیار گسترده و بالاست و این یک زنگ خطری است که باید توسط کشورهای دیگر محکوم شود. عربستان باید در رابطه با اینکه که این افراد با چه جرایمی به حکم اعدام محکوم شده اند پاسخگو باشد. آیا افرادی که اعدام شده اند آنگونه که عربستان ادعا می‌کند در راستای قوانین کیفری عربستان مرتکب جرم شده اند؟ و یا محاکمه سیاسی تلقی می‌شود و زندانی‌های عقیدتی بوده اند؟ این اقدام عربستان قابل بررسی است. سازوکارهای حقوق بشری و بین المللی سکوت اختیار کرده اند در حالیکه این کشورها گاهی اوقات برای یک حکم قضایی که در ایران صادر می‌شود داد حقوق بشری سر می‌دهند اما جای سؤال است که چگونه در مقابل اعدام ۸۱ نفر سکوت کرده اند.

معاون بین‌الملل قوه قضاییه با بیان اینکه رویکرد دوگانه سازوکارهای حقوق بشری و بین المللی بسیار مخرب است خاطرنشان کرد:

اینجاست که مشخص خواهد شد آیا کشورهایی که مدعی حقوق بشر هستند در ادعای خودصادق هستند یا خیر که البته پاسخ آن برای ما مشخص است.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان