صدیقی: امروزه رای اکثریت به ظهور امام کمک نمی کند | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 1 ارديبهشت 1403 - 12:33

صدیقی: امروزه رای اکثریت به ظهور امام کمک نمی کند

شماره: 8152
Aa Aa

امام جمعه موقت تهران می گوید: حضرت به ما شوق دارند و هر وقت ببینند ما آماده‌ایم امر ظهور اتفاق میافتد. 

همه مشکلات ما از بی‌صبری است؛
صدیقی: امروزه رای اکثریت به ظهور امام کمک نمی کند

امام جمعه موقت تهران گفت: دعوت انبیا برای ایجاد قسط و عدل است و مقصود این است که انسان رنگ خدا بگیرد و آن‌ها برای رشد مردم و بالا بردن کمالات مردم آمده‌اند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از تسنیم، آیت‌الله کاظم صدیقی در مراسم دومین اجلاس بین‌المللی فعالان مهدوی که در محل سالن همایش‌های حرم مطهر رضوی برگزار شد اظهار داشت: صبر خواستن جدای از مادیات خواستن است. از امام بخواهید، صبر و انتظار فرج بسیار قشنگ است. عشق به انسان صبر می‌دهد، بلوغِ عشق به امام در جامعه شکل نگرفته است.

وی با بیان حدیثی از امام رضا(ع) در رابطه با ظهور گفت: امام رضا(ع) در همه چیز لطافت خاصی دارند، جلوه رافت حضرت حق خود حضرت هستند، امام در این حدیث می‌گویند چه زیباست صبر، همه مشکلات ما از بی‌صبری است.

امام جمعه موقت تهران افزود: می‌توان این سخن را در زندگی خود نمایان کرد؛ زود عصبی نشویم، حوصله به خرج بدهیم. یکی از حکمت‌های غیبت امام رشد و ایجاد اراده پولادین ما است. ما همیشه می‌آییم که از ائمه چیزی بگیریم اما سراغ داریم کسی که بگوید امام رضا(ع) از ما یک چیز را بپذیر؟

وی اظهار کرد: این غیبت بلا نیست بلکه چیزی برای نشان دادن شایستگی ما است. امروز اکثریت طلب دارند و به جایی رای می‌دهند که دنیایشان آباد شود نه جایی که به ظهور امام کمک کند.

رئیس مجمع راهبردی مهدویت خاطرنشان کرد: حضرت به ما شوق دارند و هر وقت ببینند ما آماده‌ایم امر ظهور اتفاق میافتد.

امام جمعه موقت تهران یادآور شد: دعوت انبیا برای ایجاد قسط و عدل است و مقصود این است که انسان رنگ خدا بگیرد و آن‌ها برای رشد مردم و بالا بردن کمالات مردم آمده‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: علی(ع) و امام زمان(عج) کعبه هستند. باید عطش بندگی برای ظهور ایجاد شود چراکه امام انسان را به سوی خدا می‌خواند.

صدیقی گفت: حالا که بنا است قسط مقدمه رسیدن به خدا بشود ما ارادتمندان به حضرت، انتظار فرج را می‌کشیم. در این گام دوم انقلاب نائب امام دستور هجوم داده است. این از عدالت اجتماعی رسیدن به فقرا، دستگیری به نیازمند آن و رسیدن به افراد مستضعف فکری است و باید به آن‌ها رسید.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان