اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > سپاه به دنبال ایجاد پایگاه دائمی در اقیانوس هند است

علی‌رضا تنگسیری گفته به نیروی دریایی سپاه پاسداران ابلاغ مأموریت شده تا در آبهای دوردست حضور یافته و این حضور دائمی باشد.

با اعلام فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران؛
علی‌رضا تنگسیری

علی‌رضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت:

به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابلاغ مأموریت شده تا در آبهای دوردست حضور یافته و این حضور دائمی باشد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، وی افزود: اعزام ناوگروه از سوی نیروی دریایی سپاه به آبهای دور دست در گذشته انجام شده است و ناوگروه دوم ما نیز به آبهای اقیانوس هند اعزام شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان این که این اقدام حسب تدبیر فرماندهی معظم کل قوا صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد:

برادران ما در نیروی دریایی ارتش این اقدام را بارها انجام داده‌اند و سپاه نیز در راستای مسؤولیت‌های خود این موضوع را در دستور کار دارد.

تنگسیری عنوان داشت: به دنبال ایجاد پایگاه دائمی در اقیانوس هند هستیم و این مهم را تا پایان امسال عملیاتی خواهیم کرد.

وی با اشاره به تکرار چندین نوبت مزاحمت از سوی دزدان دریایی و بعضی از شناورهای بیگانه برای ماهی‌گیران و لنج‌داران ایرانی در آبهای دریای عمان و در دهانه اقیانوس هند، تصریح کرد:

سپاه دیگر اجازه چنین تعدی‌هایی را با حضور قدرتمندانه خود در اقیانوس هند و دریای عمان نخواهد داد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: این حضور در مسیر تحقق فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای تحقق ظرفیت‌های نیروی دریایی راهبردی است و ما با تأمین امنیت و ایجاد پایگاه دائمی در اقیانوس هند، بستر بهتری را برای حضور ویژه‌تر صیادان و واحدهای صید صنعتی کشورمان در اقیانوس‌ها فراهم خواهیم کرد.

تنگسیری درباره اسباب و لوازم لازم برای ایجاد این پایگاه دائمی نیروی دریایی سپاه در اقیانوس هند گفت: تمامی نیازها در این بخش احصاء و برای آن برنامه‌ریزی دقیق و مناسب صورت گرفته است و این حضور، حضوری مقتدرانه و باصلابت خواهد بود که به ارتقای امنیت دهانه اقیانوس هند به منظور حضور هرچه بیشتر جوانان ایرانی برای صید و توسعه صیادی در این منطقه نیز کمک بزرگی خواهد کرد.

برچسب ها: 
سپاه پاسداران [1]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%82%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B3-%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1569