اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ۳۰ هزار فرزند شهید به استخدام دولت ایران در می آیند

سعید اوحدی می گوید ۲٠٠٠ میلیارد تومان اعتبار با حمایت سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مطالبات درمانی از جمله بیمه دی پرداخت شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ایران؛
سعید اوحدی

سعید اوحدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ایران در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ارومیه گفت:

یکی از مشکلات اصلی بنیاد شهید عدم همخوانی برخی قوانین با شرایط روز است و بر این اساس برخی قوانین بویژه در بحث اشتغال جهت بهبود زندگی خانواده شهدا باید اصلاح شود.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه ۳۰ هزار فرزند شهید و جانباز بالای ۷۰ درصد به استخدام دولت درخواهند آمد.

وی رفع مشکلات درمانی خانواده شهدا و ایثارگران را یکی از اقدامات شاخص برشمرد و گفت: ۲٠٠٠ میلیارد تومان اعتبار با حمایت سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت مطالبات درمانی از جمله بیمه دی پرداخت شد.

اوحدی افزود: امروز دولت در سخت‌ترین شرایط قرار دارد چراکه در تحریم‌هایی که استکبار برای کشورهای منطقه صورت داده بود، حداکثر نفت در برابر غذا بود اما امروز فشار حداکثری را علیه ما به جایی رسانده‌اند که حتی غذا و دارو را هم تحریم کرده‌اند و صدای نفس‌های خسته جانبازان شیمایی روح و روان ما را آزار می‌دهد، این در حالی است که استکبار جهانی دم از حقوق بشر می‌زند اما یقین داشته باشید که با این روحیه‌ای که مردم ما دارند و با وجود این ارزش‌هایی که کادر درمانی ما با آن برگ زرین دیگری را به نگارش درآورده‌اند، از این گردنه تاریخی هم عبور خواهیم کرد.

برچسب ها: 
دولت [1]
تحریم [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%DB%B3%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85