
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران از ریزش دو بهمن به فاصله تقریبی ۱۵ دقیقه در دو منطقه آهار فشم و ارتفاعات دارآباد خبر داد.
به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، وی با بیان این که تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات به این دو منطقه اعزام و احتمال مفقودی یک نفر در بهمن آهار و سه نفر در بهمن دارآباد وجود دارد اضافه کرد:
عملیات جستجو و نجات توسط نجاتگران ادامه دارد اما در حادثه بهمن در قله کلکچال دو نفر از یک تیم چهار نفره از ارتفاع سقوط کرده اند.
فتحی بیان کرد:
تیم های عملیاتی هلال احمر شمیرانات به محل حادثه اعزام شدند و پس از ارزیابی اولیه مشخص شد دو نفر جان خود را از دست داده اند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران افزود:
دو نفر دیگر از این تیم چهار نفره به شدت دچار سرمازدگی شده بودند که توسط تیم امداد و نجات مستقر در مکان حادثه، امداد رسانی شده و به محل امن انتقال داده شدند.
