اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > پول ملی ایران به بازمانده حیوان تبدیل شده است

مملکت توسط عده‌ای به صورت غیر علمی و جاهلانه اداره می شود| ۸۰ درصد مجوزهای کشور شفاف نیست و رانت پشت آن است.

زاکانی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران؛
زاکانی

علیرضا زاکانی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری ایران در یک نشست پرسش و پاسخ دانشجویی گفت:

ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت مفتی بود که دولت بدون کار کارشناسی به برخی رانت‌خواران داد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از مهر، او اظهار داشت:

مملکت به صورت غیر علمی و جاهلانه توسط عده‌ای اداره می شود و دولت پول ملی را تبدیل به بازمانده حیوان کرده است. امروز زمان دقیانوس نیست که کشور را با چرتکه اداره کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ادامه داد:

۸۰ درصد مجوزهای کشور شفاف نیست و رانت پشت آن است. ما روی طلا خوابیده‌ایم. فروش نفت ما ۱ میلیون بشکه است و پول آن دوماهه باز می‌گردد.

زاکانی با بیان اینکه در داخل دولت دعوا وجود دارد گفت:

کشور را با دروغ و احساس اداره می‌کنند. اصلاح ساختار بودجه، انضباط مالی دولت و واگذاری اختیارات به ملت راهکارهای حل مشکلات اقتصادی است.

زاکانی گفت: FATF طناب داری است که به گردن خودمان می‌اندازیم. کشور ما تحریم پذیر نیست. اثرات تحریم به خاطر بی‌عرضگی مسئولانی است که فکر می‌کنند فقط باید با آمریکا و اروپا و دلار معامله کرد. ما هم دنبال رابطه با اروپا هستیم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: من هم مذاکره می‌کنم. اگر ماموریت مذاکره داشته باشیم، حتما مذاکره می‌کنیم و از مذاکره نمی‌ترسیم اما برجام یک مذاکره ناقص و معیوب است و صورت جلسه‌ای برای انتقال به ایران نداشت.

زاکانی گفت: الان بازار مکاره است. هرکس می‌گوید من فلان مقدار یارانه می‌دهم. از کجا می‌خواهند بدهند؟ منابعش را بگویند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اظهار داشت:

بانکی که به درد تولید نخورد به درد لای جرز می‌خورد و باید از صحنه حذف شود. سند و مدرک دارم که بانک‌ها پول را از کشور خارج می‌کنند. بانک‌های خصوصی آویزان بانک‌های دولتی هستند و سند و مدرک داریم که در پایان سال ۶۰۰ میلیارد از بانک دولتی به بانک خصوصی انتقال یافته است.

زاکانی گفت:

کشور بیمار است اما به بن‌بست نرسیده است. کشورداری با آرزو و توصیه امکان ندارد.

برچسب ها: 
انتخابات [1]
فساد [2]
دولت [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D9%BE%D9%88%D9%84-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA