اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > تعداد آرای باطله با نام احمدی نژاد از همتی بیشتر بود

وجود عناصری مانند محموداحمدی نژاد با این همه سر و صدا و داد و فریاد در مجموعه‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام نشان‌دهنده استحکام نظام است.

ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی؛
حمیدرضا ترقی

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت:

وجود عناصری مانند محموداحمدی نژاد با این نوع موضع‌گیری‌ها در مجموعه‌ای همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام نشان‌دهنده استحکام نظام است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی در گفتگو با اعتماد آنلاین ادامه داد:

این که کسانی با این نوع مواضع در درون نظام هستند و نمی‌توانند تزلزلی برای نظام ایجاد کرده و  آن را به چالش بکشند اقتدار و استحکام نظام را می‌رساند چرا که این افراد هضم در نظام هستند. نظام این افراد را در درون خود بدون هیچ مشکلی تحمل و هضم می‌کند.

ترقی گفت:

حدود 2 میلیون و 700 هزار رای با نام محمود احمدی‌نژاد در انتخابات اخیر به صندوق ریخته شد که البته با توجه به عدم وجود ایشان به عنوان کاندیدا به عنوان آرای باطله منظور شد. این میزان آرا نشان داد که در کل کشور طرفداران ایشان چه تعداد هستند و علی‌رغم این همه سر و صدا و داد و فریاد 2 میلیون و 700 هزار نفر در یک جمعیت بالغ بر 80 میلیون نفری طرفدار ایشان هستند که البته حتی در این حالت هم از آرای آقای همتی بیشتر بود. از سه میلیون و 700 هزار آرای باطله در انتخابات اخیر، دو میلیون و هفتصد هزار رای به  ایشان داده شده که نشان از پایگاه مردمی کل طرفداران ایشان است و البته این میزان رای نیز عموما به خاطر عملکرد دولت نخست احمدی‌نژاد است نه این که دنباله‌رو مواضع فعلی ایشان باشند این وزن برای خود ایشان نیز تعیین‌کننده است تا بداند با این میزان طرفدار نباید ادعاهای زیادی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: حضور ایشان و رای و نظرشان در بین یک مجموعه 40 نفری در مجمع تشخیص مصلحت نظام چندان اثرگذار نیست که نگرانی درباره وضعیت و مواضع ایشان وجود داشته باشد. آقای احمدی‌نژاد در همان مجموعه هم همان 2 و میلیون و 700 هزار نفر را نمایندگی کرده و دیدگاه‌‌های آنها را در مجموعه مجمع تشخیص منتقل می‌کند.

برچسب ها: 
انتخابات [1]
احمدی نژاد [2]
مجمع تشخیص [3]
اصلاحات [4]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D9%86%DA%98%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA [2] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1081 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%85%D8%AC%D9%85%D8%B9-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5 [4] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AA