اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > آمریکایی ها مجبور هستند تسلیم قدرت بزرگ ایران شوند

آمریکایی ها مجبور هستند به قدرت بزرگ ایران تن دهند و به برجام بازگشت کنند چرا که ایران از شرایط برتر در محیط ملی و منطقه‌ای برخوردار است.

صفوی، دستیار و مشاور عالی رهبر انقلاب؛
رحیم صفوی

صفوی، دستیار و مشاور عالی رهبر انقلاب در آئیین رونمایی از کتاب شهادت شکار- خاطرات و دست نوشته های شهید علی تجلایی گفت:

مسلمان ها روزی که پرچم جهاد علمی و شمشیر جهاد فی سبیل الله را برزمین  گذاشتند ذلیل شدند و سلطه اجانب را پذیرفتند و کشورهای آنان قطعه قطعه شد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، صفوی احیاء تفکر اسلامی و جهان گرایی تمدن اسلامی را از آثار پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و جبهه مقاومت به رهبری حضرت آقا دانست و گفت:

قدرت جدیدی در حال بروز و ظهور است. به فضل الهی یک قدرت شرقی یا قدرت آسیایی با ماهیت اقتصادی فرهنگی و تمدنی در مقابل قدرت کشورهای غربی به رهبری آمریکا شکل خواهد گرفت و تا چند دهه آینده این قدرت شرقی و قدرت آسیایی شکل خواهد گرفت. قدرت قاره آسیا تا چند دهه آینده قدرت اول اقتصادی جهان خواهد شد و قدرت آمریکا رو به زوال و افول خواهد رفت. آمریکایی ها مجبور هستند به این قدرت بزرگ ایران تن دهند و تسلیم شوند و به برجام بازگشت کنند چرا که ایران از شرایط برتر در محیط ملی و منطقه‌ای برخوردار است. امریکایی ها مجبور هستند همانطور که از افغانستان فرار کردند به زودی از سوریه هم فرار کنند.
صفوی گفت:
هم اکنون هم می‌دانیم  امریکایی ها نمی توانند در سوریه بمانند و باید فرار کنند و از طرفی از خلیج فارس و غرب آسیا مجبور به فرار هستند و نمی توانند در این منطقه بمانند. آمریکایی ها بدانند ملت‌های منطقه آن ها را از این منطقه بیرون خواهند کرد.

برچسب ها: 
برجام [1]
سپاه پاسداران [2]
رهبر انقلاب [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D8%AC%D8%A8%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85 [2] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1569 [3] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/3448