اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ٨۶ درصد از سد زاینده رود خالی است

محمود چیتیان می گوید مقدار ذخیره فعلی سد زاینده‌رود ۱۹۶ میلیون مترمکعب بوده و وضعیت ذخیره آب در استان اصفهان مناسب نیست.

معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان؛
سد زاینده رود

محمود چیتیان، سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان اصفهان مقدار ذخیره فعلی سد زاینده‌رود را ۱۹۶ میلیون مترمکعب اعلام کرد و افزود:

بخش قابل‌توجه از حجم این مخزن خالی است و با توجه به نیاز استان به آب راهی جز کاهش خروجی سد نخواهیم داشت.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایرنا، وی ادامه داد:

مقدار ورودی و خروجی از سد به ترتیب پنج و ۱۹ مترمکعب بر ثانیه است و مقدار ذخیره کنونی نسبت به میانگین بلندمدت دستکم ۵۰ درصد کاهش دارد. مقدار بارش‌های ابتدای سال آبی جاری (مهر ۱۴۰۰) نیز تاکنون در سرشاخه‌های زاینده‌رود صفر میلی‌متر بوده است و بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی بارندگی پاییز امسال نسبت به گذشته بسیار کمتر خواهد بود. وضعیت ذخیره آب در استان اصفهان مناسب نیست و گذر از این شرایط نامطلوب با مشارکت مردم و تمامی مصرف‌کنندگان میسر می‌شود. میزان ذخیره سد زاینده رود بعنوان منبع اصلی تامین آب استان اصفهان با کاهش چشمگیری روبروست و حدود ٨۶ درصد آن خالیست.

برچسب ها: 
بحران اب [1]
محیط زیست [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D9%A8%DB%B6-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%AF-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%AE%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%A8 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA