اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ۴٫۵ میلیون نفر شاغل غیر رسمی در ایران بیمه ندارند

در سامانه وزارتخانه ۲۸ میلیون کد ملی وجود دارد که بخشی از آن ها بیکار، بخشی شاغل، بخشی ناامید از کار و بخشی با درآمد پایین و یا شاغل بدون بیمه هستند.

عبدالملکی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران؛

«حجت اللّه عبدالملکی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران گفت:

در این دو ماه، چندین عزل و نصب داشتیم. یکی از تعهداتم در مجلس این بود که افراد مفسد، بی ربط و ناکارآمد را برکنار کنیم.

به گزارش اسپادانا خبر، وی در گفتگوی ویژه خبری ادامه داد:

براساس آمارهای رسمی حدود ۲٫۴ میلیون نفر بیکار، ۲٫۲ میلیون نفر دارای اشتغال ناقص یا ناپایدار و حدود ۲ میلیون نفر ناامید از یافتن کار در کشور داریم که جزو جمعیت فعال نیستند. همچنین در حال حاضر ۹٫۷ میلیون نفر نیز با اشتغال کم درآمد روبرو هستند و ۴٫۵ میلیون نفر دارای اشتغال غیر رسمی بوده و بیمه ندارند. برنامه ای برای بیمه افرادی که اشتغال آنها آتیه ندارد یعنی بیمه نیستند داریم و یا افرادی که درآمد کم دارند طبیعتاً درآمد آنها باید افزایش پیدا کند.

او گفت:

قرارگاهی را به اسم قرارگاه رفاه مردم تشکیل دادیم که ۱۶ ستاد دارد و یکی از ستادها، ستاد اشتغال است.

وی عنوان کرد:

در سامانه ای که ایجاد کردیم یک ستون فقرات با ۲۸ میلیون کد ملی داریم که بخشی از اینها بیکار، بخشی شاغل، بخشی ناامید از کار و بخشی با درآمد پایین و یا شاغل بدون بیمه هستند.

او خاطر نشان کرد:

در شرایط کرونا بیش از یک میلیون نفر شغل خود را از دست دادند.

وی در خصوص هدفگذاری برای ایجاد یک میلیون و ۸۵۰ هزار شغل جدید گفت:

در تلاش هستیم میزان فرار بیمه ای کارفرمایان را کاهش دهیم و تعدادی از مشاغل غیر رسمی را رسمی کنیم اما بخش قابل ملاحظه ای از یک میلیون و ۸۵۰ هزار شغل جدیدی که ایجاد خواهد شد بیمه خواهد داشت و بخشی از آن خوداشتغالی خواهد بود و نمی توانیم آن ها را الزام کنیم که خودشان را بیمه کنند.

برچسب ها: 
بیکاری [1]
ابراهیم رئیسی [2]
دولت [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%DB%B4%D9%AB%DB%B5-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%86%D9%81%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D8%BA%D9%84-%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A8%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%DB%8C [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA