اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > به برکت اسلام و رهبری مشکلات آسان شده است

دشمنان ما در مقابل کرونا در مرحله تسلیم شدن هستند و در صدر میزان کشته‌ها قرار دارند|باید با علم بتوانیم در آسمان و زمین نفوذ کنیم.

حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران؛
حسین سلامی

حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران در مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن "نورا" در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار داشت:

بخش مهمی از موفقیت‌های ما مدیون مجاهدت‌های ۴۰ ساله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود؛ کسی که برای تحقق اهداف انقلاب شب و روز نمی‌شناخت.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از سپاه نیوز، وی با بیان اینکه امروز تلاش دشمن برای از بین بردن اعتماد به نفس ملت و القای خودباختگی است گفت:

در این شرایط با اعتماد و اعتقاد به ظرفیت‌ها و توانمندی های داخلی می‌توان اهداف را محقق کرد. انسان‌ها و جوامع با ذهن‌هایشان حرکت می‌کنند و اولین نکته این است که ما چگونه می‌اندیشیم و خود را چگونه می‌بینیم. وابستگی علمی، ذهنی و ادراکات خواست دشمن است و اگر می‌خواهیم مستقل باشیم باید به‌صورت مستقل فکر و ادراک کنیم. ما در برابر مؤمنان کُرنش می‌کنیم اما در مقابل دیگران کُرنش نخواهیم کرد. حرکت ما برمبنای اعتماد و ایمان به خدا و نهراسیدن است و این معنای عزت است.

وی میدان عمل را بهترین عرصه قضاوت دانست و گفت:

دشمنان ما در مقابل کرونا در مرحله تسلیم شدن هستند و می‌بینید در صدر میزان کشته‌ها قرار دارند. ایران به برکت اسلام و رهبری که حکمت، ایمان و نفوذ بر قلب‌ها دارد توانست به خوبی مشکلات را آسان کند. هیچ راهی جز مستقل بودن نداریم و باید با علم بتوانیم در آسمان و زمین نفوذ کنیم البته این نفوذ فیزیکی نیست بلکه گشایش افق‌های ذهن است. ما نباید تنها مصرف کننده علم باشیم بلکه باید افق‌های جدید را تصاحب کنیم و حرف‌های قوی برای جهان داشته باشیم.

فرمانده کل سپاه گفت:

ساخت واکسن نورا یک دستاورد بسیار بزرگ و حاصل هزاران ساعت تجربه و کار است. ما در این ماه‌ها دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌ایم و با تمام توان در خدمت مردم هستیم و به وزیر بهداشت برای همکاری، اعلام آمادگی می‌کنیم.

برچسب ها: 
سپاه پاسداران [1]
رهبر انقلاب [2]
سلامت [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1569 [2] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/3448 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA