اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > نادر طالب‌زاده ترور بیولوژیک شد

او گفته غربی‌ها طالب زاده را در فهرست تروری قرار دادند که عماد مغنیه را قرار داده بودند و طالب‌زاده برای‌شان این قدر خطرناک بود. هیچ هنرمندی این جایگاه را نداشت.

زینب مهنا، همسر نادر طالب‌زاده عنوان کرد؛
نادر طالب زاده

زینب مهنا، همسر نادر طالب‌زاده، مجری، مستندساز و تهیه‌کننده در مراسم وداع با پیکر وی در معراج شهدای تهران گفت:

طالب‌زاده را مورد علاقه همه بود.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایرنا، او ادامه داد:

«او قلبی بزرگ داشت و عاشق همه مردم بود. عشق به ایران را در محافل بین‌المللی فریاد زد و همچنین با تشکیل کنفرانس افق نو از متفکران غربی علیه غرب کمک گرفت. او ترور بیولوژیک شد و در فهرست ترور غربی‌ها قرار گرفت. غربی‌ها او را در فهرستی قرار دادند که عماد مغنیه را قرار داده بودند و طالب‌زاده برای‌شان این قدر خطرناک بود. هیچ هنرمندی این جایگاه را نداشت. پدر آقای طالب زاده یک نظامی زمان شاه بود و خیلی‌ها می‌خواستند از این نکته به عنوان یک حربه علیه او استفاده کنند. اما این نکته را در نظر نگرفتند که این پدر در دوران پهلوی سه سال در حبس خانگی قرار داشت و در واقع ضد شاه بود.»

  •  

سعید قاسمی، نظامی بازنشسته، فعال سیاسی، استاد دانشگاه شهید رجایی و مدیر قرارگاه مهندسی و جهادی احمد متوسلیان نیز در مراسم «خداحافظی با پیکر نادر طالب‌زاده» گفت:

ترور بیولوژیک جواب داد. لعنت خدا و رسول خدا بر هاشمی، خاتمی و روحانی و عوامل رسانه‌ای آنها. ۴ ساله مردم را با ماسک سر کار گذاشتید آخرش معلوم شد [کرونا]کار غرب بوده برای پولدار کردن خودشون و جیب دکترا.

برچسب ها: 
تروریسم [1]
رسانه [2]
سینما [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%B1-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7