اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > دشمن می خواهد دانش آموزان را از مسیر تحصیل منحرف کند

او گفته در مدت استفاده دانش آموزان از فضای مجازی دشمنان با استفاده از جنگ های نامتقارن و شناختی برخی از دانش آموزان را هدف قرار دادند.

حجاب دستاویزی برای رسیدن دشمنان به منابع ایران است؛
یوسف نوری
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با فرهنگیان استان قزوین گفت:
چهار مولفه شایستگی عمومی، تخصصی، حرفه ای و تجارب در زمینه رتبه بندی معلمان مهم هستند.
به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، او از تربیت حدود 1700 رهیار تحول و ساخت 2100 سالن ورزشی و چمن مصنوعی در مدارس ایران خبر داد:
با توجه به رشد جهانی ایران در فن آوری اطلاعات علمی دشمنان در تلاشند که دانش آموزان از مسیر تحصیل منحرف شوند.
یوسف نوری اظهار کرد:
آموزش و پرورش بستری است که حکمرانی متعالی و شایسته باید در آن پیاده شود و بر این اساس نیز امروز علیرغم دغدغه های مختلف، معلمان ما موفق بوده اند و ما در بخش های مختلف مانند نانو جزو باشگاه 10 نفره دنیا هستیم که این موضوع حاصل زحمات معلمان بوده است. در پیشبرد برنامه های درسی، تجویز دستوری جواب نمی دهد و لازم است مسائل به میدان آورده و همه نظرات جمع‌آوری شود تا به نتیجه و جمع‌بندی مطلوب برسیم. آموزش و پرورش ظرفی است که باید اولیا را به کمک معلمان آورد چرا که سرمایه های خود را در اختیار مدارس قرار می دهند و متولیان امر تعلیم و تربیت باید قدر این سرمایه ها را بدانند. در مدارس باید از امر و نهی دانش آموزان پرهیز شود و اجازه دهند آنان خودشان مسائل را کشف کنند و پژوهشگر شوند.
نوری با بیان اینکه مسائل آموزشی باید از سوی متولیان امر تعلیم و تربیت به اشتراک گذاشته شود اضافه کرد:
باید ارتباط دو سویه مؤثر با دانش آموزان و اولیا داشته باشیم و از این طریق به پیشبرد مسائل بپردازیم. معتقدیم هر دانش آموز، هر مدرسه، هر مقطع و هر جنس به برنامه متفاوتی نیاز دارد و برای دستیابی به شاخص ها باید از روش های گوناگون استفاده کنیم تا از مسیر تضارب آرا به کشف خلاقیت ها برسیم.
او ادامه داد:
در مدت استفاده دانش آموزان از فضای مجازی دشمنان از یکسو با استفاده از جنگ های نامتقارن و شناختی برخی از دانش آموزان را هدف قرار دادند و از سوی دیگر نوک حمله خود را به سمت دانشگاه هایی که محل شکوفایی جوانان می باشد گرفتند. بر این اساس باید این مسائل و اهداف دشمنان را برای دانش آموزان، دانشجویان و اولیای آنان تشریح کنیم.
نوری از احداث 2100 سالن ورزشی و زمین چمن در مدارس کشور برای رعایت عدالت استفاده دانش آموزان از فضاهای ورزشی خبر داد :
مدارس کانکسی بالای 12 نفر دانش آموز جمع‌آوری می شوند. 
او گفت:
دشمنان به دنبال تجزیه ایران هستند و فوت مهسا امینی و حجاب دستاویزی برای رسیدن دشمنان به منابع ایران است.
برچسب ها: 
آموزش و پرورش [1]
حجاب [2]
اعتراض [3]
حقوق شهروندی [4]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D9%85%D9%86%D8%AD%D8%B1%D9%81-%DA%A9%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 [4] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%B4%D9%87%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF%DB%8C