اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > می خواهند زنان ما دشمن پسند ظاهر شوند

روحانیت بدون توجه به تاج و تخت پادشاهان همیشه در کنار مردم بودند| دانشجوی تراز از شهید شدن طلبه و بسیجی خوشحال نمی شود.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه جمهوری اسلامی ایران؛
حسینی بوشهری

حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه جمهوری اسلامی ایران در خطبه نماز جمعه قم گفت:

بانوان و دختران ما باید توجه کنند که ماموریت رضا خان در عصر و زمان ما توسط عده‌ای دیگر تکرار می‌شود تا چادر از سر زنان برداشته شود و زنان ما دشمن پسند ظاهر شوند و این برای جامعه ما ننگ است.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از شفقنا، او اظهار کرد:

یکی از ویژگی‌های حضرت زهرا (س) ولایت مداری ایشان است که می فرماید، روح و جان من به فدای تو علی.

وی بیان کرد:

روحانیت هر زمانی که احساس کرده است باید به میدان بیاید حضور پیدا کرده است و استعمارگران و تاج و تخت پادشاهان برایش مهم نبوده است و حکم حرمت توتون و تنباکو در زمان ناصرالدین شاه قاجار نمونه‌ای از آن بود. دشمن می‌داند تا زمانی که روحانیت در کنار مردم و مردم در کنار روحانیت هستند موفق نمی‌شوند به همین خاطر به دنبال از بین بردن این رابطه است اما به دشمن نصیحت می کنیم که آزموده را آزمودن خطا است و دیگر روحانیت، مردم و رهبری ما را آزمایش نکنید در غیر این صورت پاسخی کوبنده تر دریافت می کنید.

او همچنین با گرامی داشت روز دانشجو بیان کرد:

«دانشجویان ما در صحنه های مختلف، در دفاع مقدس و تشکیل جهاد دانشگاهی حضور داشتند. دانشجویان ما در تشکیل سپاه پاسداران فعال بودند و امروز نیز در تولید علم و فناوری فعال هستند و در جهاد سازندگی حضور دارند. این ها ویژگی‌های یک دانشجوی تراز است و اگر کسی خود را دانشجو بداند اما از این ویژگی‌ها جدا شد و از شهید شدن طلبه و بسیجی خوشحال شود نمی‌تواند در جنبش دانشجویی ما حضوری فعال داشته باشد زیرا به حرکت دانشجویی پشت کرده است. دانشجو باید بداند آنها استقلال ما را نشانه گرفته‌اند و می خواهند شما مروّج مصرف گرایی باشید و از محصولات آن‌ها استفاده کنید و تولید علم و فناوری تعطیل شود.

برچسب ها: 
نماز جمعه [1]
دانشگاه [2]
اعتراض [3]
حجاب [4]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%AF-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D9%BE%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D8%B8%D8%A7%D9%87%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D9%87 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 [4] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8