اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > هدف دشمن راه افتادن حمام خون است

هدف دشمن این است که درگیری شدید در کشور به وجود آید و حکومت از قدرتش برای سرکوب استفاده کند ولی ایران در این زمینه آگاهانه عمل خواهد کرد.

سپاه تلاش می‌کند به کسی آسیبی وارد نشود؛
رمضان شریف

رمضان شریف، سخنگوی سپاه پاسداران با بیان این که ایران طی ۴۴ سال گذشته پیشرفت شگفت انگیز داشته است گفت:

سپاه ضمن جمع کردن ناامنی‌ها تلاش می‌کند به کسی آسیبی وارد نشود.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از فارس، او اظهار داشت:

منافقین در آغوش صدام رفتند و علیه ایران جنگیدند و اگر جوانان ما این‌ها را می‌شناختند شرایط ما در جریان اغتشاشات اخیر متفاوت‌تر بود. برخی سؤال می‌کنند که کشور با این همه قدرت چرا اغتشاشات را سریع جمع نکرد باید به آن‌ها بگوییم که هدف دشمن این است که درگیری شدید در کشور به وجود آید و حمام خون راه بیفتد و این خواسته استکبار است که حکومت از قدرتش برای سرکوب استفاده کند ولی ایران در این زمینه آگاهانه عمل کرده و خواهد کرد.

وی گفت:

سپاه ضمن جمع کردن ناامنی‌ها تلاش می‌کند که به کسی آسیبی وارد نشود و میان افراد فریب خورده و معاندان تفاوت قائل می‌شود. سالهاست رهبری موضوع تهاجم فرهنگی را مطرح می‌کنند و محصول این تهاجم اتفاقات اخیر است که برای رفع این تهاجم باید دستگاه‌ها و خانواده‌ها به میدان وارد شوند.

برچسب ها: 
سپاه پاسداران [1]
اعتراض [2]
حقوق بشر [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%AD%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1569 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%A8%D8%B4%D8%B1