
کاظم صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر جمهوری اسلامی ایران در همایش سراسری دبیران و مدیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر اصفهان گفت:
امر به معروف و نهی از منکر راه پیامبران و سفرای الهی است.
به گزارش اسپادانا خبر، او اظهار کرد:
ماموریت پیامبران امر به معروف و نهی از منکر بود. امر به معروف و نهی از منکر تمام الزاماتی است که دین در بعد ایجابی و در بعد سلبی دارد بنابراین احیای امر به معروف و نهی از منکر احیای بایدهای دینی و زدودن نبایدها است. رسالت اول همه پیامبران مبارزه با شرک اعتقادی و عملی و دعوت به توحید در ابعاد مختلف بوده است و این امروزه رسالت آمران به معروف و ناهیان از منکر است. اصل ولایت محور همه خوبیهاست و نهی ولایت منشأ همه بدیها و رذالتها و خباثتهاست.
او افزود:
بهرهگیری از ظرفیت های مردمی یکی از راهبردهای اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است و باید ستاد آنچنان برنامهریزی کند که مانند رگها در همه خانوادهها نفوذ داشته باشد و حمایت مردمی را جلب کند.
وی با بیان اینکه اختلاف سلیقه طبیعی است اما مشترکات زیادی هم وجود دارد افزود:
باید این مشترکات برجسته شود و از گستردگی اختلافات جلوگیری کنیم.
صدیقی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای جوانان، استعدادهای درخشان و نخبگان گفت:
حرکت مقطعی نتیجه همیشگی ندارد؛ کار زمانی پا میگیرد که به طور یک امر نهادینه شدهٔ هدفدار و مستمر باشد.