اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ۵۰ درصد کودکان غربی پدر ندارند

او می گوید اینکه امروز مقداری نرخ طلاق در کشور ما بالا رفته ناشی از افکار منحط غربی است که به فرهنگ خانوادگی ما نفوذ کرده است.

احمد وحیدی، وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران؛
احمد وحیدی

احمد وحیدی، وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران گفت:

سن و سال اندک برخی از امامان ما نشان می‌دهد کودکان در مکتب اهل‌بیت می‌توانند به درجات بلند حتی امامت برسند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از میزان، وی اظهار داشت:

موضوع سن و نقش آن در فهم و درک و مسئولیت باید تبیین شود و لازم است در نگاه به انسان از لحاظ سنی بازشناسی دوباره داشته باشیم و از شیوه‌های غربی و نگاه غربی به کودک که آن را فاقد بلوغ و تکامل می‌داند پیروی نکنیم. آنچه غربی‌ها برای ما به عنوان حق کودک می‌گویند به عنوان مثال کودک همسری مهم‌تر است یا حق داشتن پدر و مادر؟ وقتی کودک دارای پدر و مادر است مشکلی برای او از جمله آسیب‌های اجتماعی پیش نمی‌آید. طبق آمار غربی‌ها ۵۰ درصد کودکان غربی پدر ندارند و این از گفته‌های خودشان است حتی چهره‌های مطرح و مشهور آن‌ها نیز قائل به پدر و مادر بودن نیستند و هیچ قاعده‌ای برای رابطه زناشویی قائل نیستند در حالی که این جزو حقوق اولیه یک کودک برای داشتن پدر و مادر است.

او گفت:

اینکه امروز مقداری نرخ طلاق در کشور ما بالا رفته ناشی از افکار منحط غربی است که به فرهنگ خانوادگی ما نفوذ کرده است.

 

برچسب ها: 
وزارت کشور [1]
فرهنگ [2]
آسیب های اجتماعی [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%DB%B5%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%BE%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1555 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C