اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > غیر از فرزندآوری و ازدواج آسان بحران دیگری نداریم

او گفته اقتصاد و معیشت کلان مسئله هستند و باید با کار جهادی حل و فصل شوند؛ اقتصاد مقاومتی مردم سالار نسخه شفابخش ما در جنگ اقتصادی است.

بحران جمعیت ناشی از نقشه دشمن است؛
غلامرضا سلیمانی

غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در اختتامیه رزمایش جهادگران فاطمی ۳ در اصفهان اظهار کرد:

الگوی مدیریت در نظام مقدس اسلامی الگوی خدمت صادقانه و کار جهادی است.
به گزارش اسپادانا خبر، سلیمانی افزود:
راه عبور از بحران کم آبی کار و مدیریت جهادی است. در این راستا آبرسانی به روستاها امروز توسط سازمان بسیج سازندگی در حال انجام است و بر همین اساس اگر نزولات جوی مدیریت شود می‌توان از این بحران هم عبور کرد.

وی همچنین گفت:

بحران جمعیت ناشی از نقشه دشمن است. کاهش جمعیت کشور طی یک برنامه چندین ساله متاثر از سازمان‌های بین‌المللی در ایران اجرا شد و امروز آثار منفی آن را می‌بینیم و رفع آن بازهم به دست گروه‌های جهادی و با طرح‌هایی همچون  ازدواج آسان و فرزندآوری قابل حل است. شرایطی را باید فراهم کرد که سن ازدواج کاهش پیدا کند و با تحول فرهنگی و گروه‌های جهادی این مهم ممکن خواهد شد و از سویی دیگر ساخت منازل ارزان و کم ودیعه برای زوج‌های جوان و سایر طرح‌های سازنده از دیگر برنامه‌هاست. طرح‌هایی در دو موضوع فرزندآوری و ازدواج آسان تعریف شده است. غیر از این دو مورد بحران دیگری در ایران نداریم. اقتصاد و معیشت هم‌کلان مسئله هستند که باید با کار جهادی حل و فصل شوند.

وی با بیان اینکه ایرانیان تروریسم اقتصادی نظام سلطه را فراموش نمی‌کنند گفت:

ملت ما توانست در برابر همه این فشارها مقاومت کنند و به موفقیت‌های بزرگی در بخش‌های متخلف دست یابند و اقتصاد مقاومتی مردم سالار نسخه شفابخش ما در جنگ اقتصادی است و امروز افزایش رونق و جهش اقتصادی از طریق نقش آفرینی مردم در مشاغل خرد و خانگی رخ داده است. راه حل مشکلات امروز اقتصاد مقاومتی و نه اقتصاد سرمایه داری است و تنها در یک مورد بدهی ۵۰۰ میلیارد دلار ترکیه نشان از ضعف‌های اقتصادی لیبرالیستی دارد.

وی کشور ایران را ثروتمند، گسترده و در موقعیت ژئوپلیتیک و قدرتمند عنوان کرد و افزود:

امروز در همه رویکردها باید انقلابی عمل کنیم. جنگ امروز ما اقتصادی است. دشمن ظرفیت رسانه‌ای و فرهنگی و اجتماعی هم دارد اما تمرکز او بر اقتصاد است. این رزمایش‌ها برای تحقق الگوهای دیروز در دفاع مقدس است.

برچسب ها: 
بسیج [1]
جمعیت [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%BA%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%AC [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AC%D9%85%D8%B9%DB%8C%D8%AA