اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > پایگاه خبری انتخاب توقیف شد

علت توقیف این پایگاه خبری انتشار مطالبی خارج از حدود قانون و مغایر با منافع ملی و بر علیه سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی عنوان شده و پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع می شود.

 
 
 
 
 
 
با تصمیم هیئت نظارت بر مطبوعات؛
 پایگاه خبری انتخاب توقیف شد

در جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات موضوع انتشار ویدئو و گزارشی با عنوان «حراج برند ایران/ سیاست خارجی ایران چرا اینقدر تضعیف شده است؟» در پایگاه اطلاع رسانی انتخاب که در آن مطالبی خارج از حدود قانون و مغایر با منافع ملی و بر علیه سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی منتشر شده بود مورد بررسی قرار گرفت و آن هیات بر اساس تبصره ماده ۱۲ قانون مطبوعات رای به توقیف این پایگاه خبری صادر نمود و مقرر شد پرونده تخلف جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارجاع شود.

به گزارش اسپادانا خبر، فارس با اعلام این خبر نوشته است:

پیش از این نیز تخلفات این رسانه از حدود قانون مطبوعات در انتشار مطالبی با عناوین «شورش‌های بزرگ، قربانیان اندک؛ انسان‌ها علف نیستند که وجین شوند» و نیز «در شرایط فعلی انتظار اینکه حرف کارشناسی در لوایح و مصوبات زده شود بیهوده است...» از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات جهت رسیدگی به مرجع قضایی ارسال شده است.

همچنین انتشار مطالب مشابه و متعدد دیگری از این رسانه در طول یکسال گذشته با عناوینی مثل «سه پیشنهاد برای حل و فصل زمستان سرد روابط ایران و اروپا/ ...»، «سقوط آزاد ارزش پول ملی ناشی از انفجار حجم نقدینگی است/ در ماه‌های آینده با تورم بیشتری روبرو ‌خواهیم شد/ ... »و یا «تیم اقتصادی دولت در خواب، دلار سوار بر قطار ترمز بریده... »در جلسات هیئت نظارت مطرح و منجر به ارایه تذکر یا گفتگو و مذاکره با مدیرمسئول این رسانه برای رعایت حدود قانونی و اصلاح رویه و حفظ اصول و اخلاق حرفه‌ای و مصالح عمومی در انتشار مطالب شده است.

هیئت نظارت بر مطبوعات علاوه بر قدردانی از عملکرد حرفه‌ای رسانه‌ها در نقد راهگشا و منصفانه و تنویر افکار عمومی و در عین حال اهتمام و توجه به لزوم حفظ و صیانت از منافع ملی خاصه در حوزه دیپلماسی و اصول سیاست روابط خارجی کشور و ایجاد آرامش و افزایش امید و سرمایه اجتماعی، مدیران محترم رسانه‌ را به کمک و تلاش مضاعف برای حفظ این منافع و تحقق سیاست توسعه روابط با همسایگان و بین‌الملل و جلوگیری از ایجاد یاس و تقویت هر چه بیشتر انسجام و وحدت ملی دعوت می‌کند.

  •  

مصطفی فقیهی، صاحب امتیاز «پایگاه خبری انتخاب» با تایید خبر توقیف این رسانه از عدم اعلام دلایل توقیف به خود و دیگر مدیران این رسانه خبر داد.

شبرق نوشته است:

مصطفی فقیهی، روزنامه‌نگار و صاحب امتیازپایگاه خبری «انتخاب» با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری فارس مبنی بر توقیف این رسانه اظهار کرد:

«من هم خبر توقیف پایگاه خبری انتخاب را از سوی رسانه‌ها شنیدم. به ما فعلا، چیزی به طور رسمی اعلام نشده است.»

او درباره دلایل احتمالی توقیف این رسانه نیز بیان کرد:

«به ما دلیلی برای توقیف اعلام نکرده‌اند و منتظر اعلام نظر رسمی مقامات مربوطه هستیم.»

 
 
 
برچسب ها: 
رسانه [1]
وزارت ارشاد [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D9%88%D9%82%DB%8C%D9%81-%D8%B4%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%AF