اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > هتل‌‌ها ۲۵ درصد گران‌ شدند

 میزان افزایش نرخِ ۲۵ درصد اعلام شده رقمی نسبی و میانگین کشوری است و بسته به نوع خدمات و استانداردسازی هتل‌ها بین ۱۰ تا ۴۵ درصد در نوسان خواهد بود.

 
 
 
،رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران خبر داد؛
افزایش قیمت هتل های ایران

 جمشید حمزه‌زاده، رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران از افزایش نرخ هتل‌ها در سراسر کشور خبر داد و میانگین این افزایش را ۲۵ درصد اعلام کرد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از ایسنا، او اضافه کرد که میزان افزایش نرخِ ۲۵ درصد که اعلام شده رقمی نسبی و میانگین کشوری است و این افزایش بسته به نوع خدمات و استانداردسازی هتل‌ها بین ۱۰ تا ۴۵ درصد در نوسان خواهد بود.

وی گفت:

پیشنهاد این تشکل به معاونت گردشگری با توجه به جلساتی که تا کنون برگزارشده و پیرو نامه‌های رسمی افزایش نرخ اقامت در هتل‌ها به میزان ۴۵ درصد بوده است.

او گفت که افزایش نرخی که به تازگی برای هتل‌های کشور اعلام شده، نسبی است و نرخ بسته به نوع خدمات و استانداردسازی هتل‌ها متفاوت خواهد بود.

 
 
 
برچسب ها: 
گرانی [1]
فرهنگ [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D9%87%D8%AA%D9%84%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%DB%B2%DB%B5-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%E2%80%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF