اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > پروانه اپراتور تلفن همراه سوریه به ایران واگذار شد

واگذاری پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی، واگذاری معدن فسفات الشرقیه، واگذاری هزار هکتار زمین برای احداث مخازن و پایانه‌های نفت و گاز، واگذاری پروانه اپراتور تلفن همراه اسنادی بودند که میان دو کشور به امضا رسید.

به منظور تعمیق، تحکیم و توسعه روابط و گسترش مناسبات؛

به گزارش اسپادانا خبر و تقل از ایلنا، به منظور تعمیق، تحکیم و توسعه روابط و گسترش مناسبات، 5 سند همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه امضا شد.

واگذاری پنج هزار هکتار از اراضی کشاورزی، واگذاری معدن فسفات الشرقیه، واگذاری هزار هکتار زمین برای احداث مخازن و پایانه‌های نفت و گاز، واگذاری پروانه اپراتور تلفن همراه و واگذاری طرح گاوداری و اراضی اطراف آن اسنادی بودند که میان دو کشور به امضا رسید و براساس این اسناد، این طرح‌ها برای اجرا در سوریه به جمهوری اسلامی ایران واگذار شد.

گفتنی است که عماد خمیس نخست‌وزیر سوریه صبح امروز وارد تهران شد و مورد استقبال اسحاق جهانگیری قرار گرفت.

برچسب ها: 
دولت [1]
خاور میانه [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/2462

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AE%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87