حاجعلی اکبری در خطبههای نماز جمعه تهران گفت:
ما باید با دعای ۳۸ صحیفه سجادیه انس بگیریم و در منزل و ادارات آن را بخوانیم. مدیران ما باید در جلسات خود این دعا را بخوانند. همه باید مواظب باشیم که گرفتار حق الناس نشویم. در این دعا فهرستی از حق الناس آورده شده است.
به گزارش اسپادانا خبر، امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم نماز جمعه نیز با توصیه به همه و خود به تقوای الهی و با اشاره به برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور ادامه داد:
بعد از شهادت رئیس جمهور امور کشور در شرایط معمولی اداره شد و همه امور در وقت مقرر انجام شد که این حکایت از استقرار و استحکام امور است. در هر جای دنیا اگر این اتفاق رخ داده بود دچار مشکل شده بود. عبور با سلامت از بحران و حفظ آرامش کشور از برکات نظام اسلامی، ولایت فقیه و مردم سالاری دینی و جمع امامی حکیم و ملتی با شجاع و صبور است که نتیجه آن یک نظام با صلابت است. در مسیری که طی کردیم نقش اعضای دولت سیزدهم قابل توجه است که با همت و غیرت کشور را اداره کردند تا به مسئولان بعدی تحویل دهند. نقش برجسته ای دکتر مخبر داشت که این خدمت در خاطره ملت ما می ماند و در محاسبه الهی هم قرار می گیرد. وی از نماز جمعه ایهای ما است و بی تکلف در صفوف نماز جمعه حضور می یابد. او پاسخگوی مردم در نماز جمعه بود که این سیره یک مدیر در تراز است. مدیران باید نماز جمعه ای باشند.
وی افزود:
دولت جدید در برابر خود یک الگوی پسندیده و روشن یعنی دولت سیزدهم و شهید رئیسی دارند. رهبر انقلاب برخی ویژگی های دولت سیزدهم از جمله کارآمدی، امیدواری، خوش بین بودن، احترام برای مردم، اولویت برای حل مشکلات مردم، اعتقادی واقعی به توانایی های داخلی، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی، اهل ذکر و دعا بودن اشاره کردند. انشاءالله دولت بعدی از این ویژگی ها استفاده کند.
خطیب جمعه تهران همچنین گفت:
نگاه رهبر به رئیس جمهور مغتنم است که وی را فرزانه، صادق، مردمی و دانشمند دانستند. رئیس جمهور همچنین سوگند سنگین و پرمحتوایی در مجلس داشتند. مواضعی صریح، متقن، پخته و انقلابی در جلسات تنفیذ و تحلیف از رئیس جمهور شنیدیم. التزام به قانون اساسی، برنامه هفتم، سیاست های کلی نظام را اعلام کردند و از جبهه مقاومت حمایت قاطع و جدی را اعلام کردند و امیدواریم پای عهد خود بمانند و ما در تحقق این آرمان ها به وی کمک می کنیم.
وی با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه در تهران بیان کرد:
این آخرین حلقه از جنایات باند کثیف و کودک کش رژیم صهیونیستی بود. ترور اسماعیل هنیه و فواد شکر برای این است که رژیم کودک کش رمز بقای خود را از دست داده است. عملیات طوفان الاقصی و جنگ ۱۰ ماهه جبهه مقاومت کل حیات این رژیم کثیف را به چالش کشید و تیر خلاص به قدرت بازدارندگی آن زده و در مرداب زوال افتاده است. او با این ترورها زودتر به نقطه پایان نزدیک می شود. به زودی با انتقام الهی روبرو خواهند شد. بیش از ۴۰ هزار مردم را به شهادت رسانده اند. به بیمارستان و اماکن امن، اردوگاه ها و چادرها حمله کردند. از سلاح های نامتعارف استفاده کردند. بیش از ۳۰۰ خبرنگار را شهید کردند. مردم غزه را در محاصره غذا، آب و دارو قرار دادند. حاصل این جنایات این بود که به هیچ یک از اهدافش نرسید. رژیم صهیونیستی گرفتار اختلاف داخلی است، در سرزمین های اشغالی ناامنی ایجاد شده و موجب مهاجرت معکوس شده است، در افکار عمومی دنیا بی آبرو شده اند و با جبهه متحد مقاومت مواجه شده است. از سر استیصال، آن جلاد وحشی و جرثومه فساد و تباهی در آغوش شیطان بزرگ آمریکا رفته و به کنگره آن کشور می رود و مورد استقبال قرار می گیرد. خاک بر سر کنگره و این حماقت و رسوایی آنها. او پناه برده به کاخ سیاه که مثل خانه عنکبوت است. لابد آنجا اجازه گرفته و چراغ سبز گرفته اند. البته آمریکا گرفتار انتخابات است و شاید نتوانست آنطور که باید و شاید از او حمایت کرده باشند ولی لابد به او چراغ سبز نشان داده اند و او پس از بازگشت، این ترورها را انجام می دهد.
وی با تجلیل از شخصیت اسماعیل هنیه گفت:
دشمن می خواست با این ترور به روحیه مردم فلسطین و به اتحاد جبهه مقاومت آسیب وارد کند، به اتحاد ملی ایرانیان در آستانه دولت جدید خدشه وارد کند و به حیثیت ایران بزرگ ضربه وارد کند اما شهید هنیه به آرزوی شهادت رسید و شهید هنیه از حاج اسماعیل هنیه خطرناکتر و برای مقاومت فلسطین الهام بخش تر است. شهادت مردان خدا برای مردم فلسطین موجب ثبات قدم بیشتر خواهد شد. او بر مزار شهید سلیمانی نوشت که لحطه دیدار نزدیک شده است.