اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > دشمن به دنبال انتقام از امام و ملتِ امام است

تولید محتوایی که انجام می‌دهیم مسبب افتراق، ناامیدی، تضعیف و تحقیر نشود؛ اقدامات عده‌ای که به امر تبلیغ اشتغال دارند یکدیگر را خنثی می‌کند.

نظام ما زمینه‌ساز نظام جهانی حضرت بقیه‌الله‌(عج) است؛
اژه‌ای

 محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه در دیدار با اعضای ستاد مرکزی دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد:

مردم سرمایه اصلی نظام ما هستند و هر کاری که در این نظام با مشارکت مردم صورت گرفته است با برکت و ظفرمندی همراه بوده است.

به گزارش اسپادانا خبر، رئیس قوه قضاییه ضمن تشریح ابعاد مختلف مقوله‌ی بسیار مهم «جهاد تبیین» گفت:

ما ابزار‌های لازم را برای گسترش «جهاد تبیین» در اختیار داریم. ما از سخنرانان و خطبای توانمندی بهره‌مند و تریبون‌ها و رسانه‌های فراگیر داریم؛ ایضاً زمینه‌های مناسبتی مطلوبی نیز برای «جهاد تبیین» در کشور ما وجود دارد. شاید نقص و کاستی ما در این فقره‌ی بسیار مهم مقوله‌ی «تولید محتوا» باشد. فلذا ضروری است بخش‌هایی در نهاد‌های متولی و ذیربط از جمله در خودِ «شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» مسئولیت تولید محتوای نغز، غنی و هنرمندانه را برعهده بگیرند تا حاملان و مباشرانِ امرِ خطیرِ «جهاد تبیین» با دست پر به این مهم اهتمام ورزند. گاه نیاز است که در پیشبرد امر خطیر جهاد تبیین از قالب‌ها و ادبیات جدید و بدیعی بهره گرفت؛ بعضاً این یک ضرورت است و نباید در این عرصه موانع بلاوجه ایجاد کرد. گاه نیاز است در عرصه جهاد تبیین، تولید محتوای متناسب با اقتضائات طبقات و اقشار مختلف صورت گیرد. بعضاً عده‌ای که در کشور به امر تبلیغ و تبیین اشتغال و ممارست دارند با اقدامات خود یکدیگر را خنثی می‌کنند و نتیجتاً نقض‌غرض صورت می‌گیرد بنابراین انسجام و همگرایی میان عاملان و مباشران امر خطیر تبلیغ و جهاد تبیین،یک ضرورت انکارناپذیر است. باید رویکرد کلی در تولید محتوا‌هایی که در راستای جهاد تبیین انجام می‌دهیم مبتنی بر احسان و همدلی و اجتناب از تفرقه باشد؛ گاهی تولید محتوا‌هایی که صورت می‌گیرد سبب افتراق، ناامیدی، تضعیف و تحقیر است.  

محسنی اژه‌ای اظهار داشت:

میدان جهاد تبیین در کشور ما فراخ است؛ باید این مهم را قدر بدانیم و به نحو احسن از تریبون نماز جمعه، ظرفیت‌های هیئات مذهبی و مناسبت‌های دینی و ملی در جهت بسط و توسعه جهاد تبیین بهره بگیریم. پرچمداران جهاد تبیین جهادگونه عمل کنند و منتظر بولتن و سایر لوازم و تشریفات نباشند و با زبان بلیغ و رسا و با بهره‌گیری از ادبیات هنرمندانه و بدیع، دستاورد‌های نظام اسلامی را برای همگان در هر قشر و صنف و طبقه‌ای تشریح کنند و در تبیین توطئه‌ها و خباثت‌های دشمنان، کوشا باشند.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت:

برگزاری مراسمات جشن و سرور در اعیاد و مناسبت‌های مذهبی و ملی نظیر نیمه‌شعبان و دهه مبارک فجر، یک ضرورت است اما در اینجا باید توجه داشت که هدف اصلی از برپایی این مراسمات، مغفول نماند. ما دهه مبارک فجر و یوم‌الله ۲۲ بهمن را جشن می‌گیریم چرا که اعتقاد راسخ داریم که نظام اسلامی ما زمینه‌ساز نظام جهانی حضرت بقیه‌الله‌الاعظم ارواحنا فداه است بنابراین نباید در مراسمات جشن و سرور ملی و دینی، هدف اصلی را گم کنیم و باید همت خود را معطوف این کنیم که این قبیل مراسمات بدون حواشی و پیش‌برنده باشد. یکی ازنکات اساسی و کلیدی در برپایی مراسمات ملی و مذهبی، زنده نگاه داشتن یاد شهداست؛ انقلاب اسلامی ما، مکتب انسان‌سازی بود؛ انسان‌هایی در دل این انقلاب تربیت شدند که با اقدامات‌شان جهانیان را متحیر ساختند و در آخر فوز عظیم شهادت نصیب‌شان شد. یک نمونه از آنها، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است؛ یاد و خاطره این شهدا باید همواره زینت‌بخش مراسمات ملی و مذهبی ما باشد.

برچسب ها: 
قوه قضاییه [1]
فرهنگ [2]
انقلاب [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%AF%D8%B4%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%85%D9%84%D8%AA%D9%90-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%82%D9%88%D9%87-%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%87 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8