اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > تهدید به اخراج کارگران سیمان مسجد سلیمان با ادامه اعتراض ها

کارفرمای این کارخانه پس از سی ودو روز از اعتراض صنفی کارگران به دلیل پرداخت نشدن 4 ماه از مطالبات معوقه‌شان، آنها را تهدید به اخراج کرده است. 

تصمیم کارفرمای کارخانه سیمان مسجد سلیمان؛

به گزارش اسپادانا خبر، کارفرمای کارخانه سیمان مسجد سلیمان پس از سی ودو روز از اعتراض صنفی کارگران به دلیل پرداخت نشدن 4 ماه از مطالبات معوقه‌شان، آنها را تهدید به اخراج کرده است.

براین اساس ظاهرا این تصمیم کارفرما پس از آن صورت گرفته است که اعتراض 32 روزه کارگرانی که خواهان معوقات مزدی خود هستند بر فعالیت این واحد تولیدی تاثیر گذاشته است به طوری که شنیده می‌شود کارفرما قصد دارد در روزهای آینده در مورد نحوه فعالیت این کارخانه تصمیمات جدیدی را اتخاذ کند.

در این زمینه یکی از کارگران کارخانه سیمان مسجد سلیمان در تشریح جزئیات این خبر گفته است: صبح امروز کارفرما نامه ای را به مدیران داخلی شرکت ابلاغ کرده است که از آنها خواسته شده از تاریخ 20 بهمن ماه از ورود همه کارگران رسمی، قراردادی و پیمانکاری به کارخانه جلوگیری کنند ودر عین حال این مسئله را در نامه ای جدا گانه به اداره کار مسجد سلیمان اطلاع رسانی کرده وخواستار برقراری بیمه بیکاری کارگران شده است.
بنا به گفته منابع خبری کارگران سیمان مسجد سلیمان همچنان خواستار معوقات مزدی خود هستندو پیگیری آن را از کارفرما مطالبه می‌کنند.

منبع/ ایلنا

برچسب ها: 
حقوق کارگران [1]
اعتراض [2]
فعالان کارگری [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/2765

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%DB%8C