اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > موشک‌های ایران اروپا را تهدید می کنند

ایران موشک‌های دوربردی دارد که می‌توانند ثبات منطقه و اروپا را تهدید کنند و دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ریسکی است که نمی‌توان آن را پذیرفت.

به استفاده از همه ابزارهای فشار علیه ایران ادامه می‌دهیم؛
روبیو

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا می‌گوید این کشور به استفاده از ابزارهای فشار علیه ایران ادامه خواهد داد.

به گزارش اسپادانا خبر، روبیو تأکید کرد:

دوستی ما با اسرائیل فراتر از صلح به فناوری و اقتصاد گسترش می‌یابد. دوستی اسرائیل با ایالات متحده فراتر از صلح به فناوری و اقتصاد گسترش می‌یابد.

وی افزود:

حماس نمی‌تواند به فعالیت مسلحانه و تهدید صلح و ثبات ادامه دهد و رئیس‌جمهور ترامپ به این موضوع متعهد است

روبیو مدعی شد:

ایران موشک‌های دوربردی دارد که می‌توانند ثبات منطقه و اروپا را تهدید کنند. دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ریسکی است که نمی‌توان آن را پذیرفت و ما به استفاده از همه ابزارهای فشار علیه آن ادامه می‌دهیم.

وی ادامه داد:

مردم غزه شایسته آینده‌ای بهتر هستند و این تنها با نابودی حماس محقق می‌شود. ما متحدان خود در اروپا را به اعمال تحریم علیه ایران تشویق می‌کنیم. حماس باید به عنوان یک گروه مسلح که ثبات منطقه را تهدید می‌کند پایان یابد و بدون آن فرصتی برای صلح وجود ندارد. حماس یک سازمان تروریستی است و باید سلاح خود را تحویل دهد. حماس از مردم غزه به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند. اکنون بر نقشی تمرکز داریم که قطر می‌تواند در دستیابی به توافق در غزه ایفا کند.

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت:

ما با متحدان خود در خلیج [فارس] بر روی چندین پرونده کار می‌کنیم. مردم غزه شایسته آینده‌ای بهتر هستند که قبل از آزادسازی گروگان‌ها و نابودی حماس قابل تحقق نیست.

 

منبع| انتخاب

برچسب ها: 
دونالد ترامپ [1]
موشک های بالستیک [2]
اتحادیه اروپا [3]
اسرائیل [4]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/519 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%85%D9%88%D8%B4%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7 [4] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84