اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > کسب مقام چهارم جهان در تاریخ شمشیربازی ایران بی‌سابقه است

سال 95 را با عنوان پنجمی جهان به پایان بردم و خدا را از این بابت شکر می‌کنم. امیدوارم سال 96 را با مدال شروع کنم و رنکینگ خود را باز هم افزایش دهم.

کاپیتان تیم سابر ایران؛

به گزارش اسپادانا خبر، کاپیتان تیم سابر کشورمان گفت: تمام تلاشم را کردم تا رنکینگ خود را ارتقا دهم و مقام پنجم مسابقات جهانی اسلحه سابر را کسب کردم و در رده‌بندی جهانی جزو ۴ نفر برتر دنیا شدم.
مجتبی عابدینی در خصوص مسابقات جهانی اسلحه سابر در لهستان اظهار داشت: امروز مسابقات تیمی داریم، امیدوارم مدال خوبی در این بخش کسب کنیم. در این مسابقات 170 شمشیرباز حضور دارند و مسابقات سطح بالایی در پیش داریم.
وی در ادامه افزود: تمام تلاشم را کردم تا رنکینگ خود را ارتقا دهم و خدا را شکر به این هدف رسیدم و مقام پنجم این رقابت‌ها را کسب کردم و در رده‌بندی جهانی جزو 4 نفر برتر دنیا شدم که این موضوع در تاریخ شمشیربازی ایران بی‌سابقه است.
کاپیتان تیم سابر کشورمان تاکید کرد: سال 95 را با عنوان پنجمی جهان به پایان بردم و خدا را از این بابت شکر می‌کنم. امیدوارم سال 96 را با مدال شروع کنم و رنکینگ خود را باز هم افزایش دهم.

منبع/ تسنیم

برچسب ها: 
تیم ملی [1]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/2983

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C