اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > فعلا آموزش‌ مدارس مجازی است

وزیر آموزش‌ و پرورش گفته هرگونه تصمیم برای بازگشایی مدارس با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط و با در نظر گرفتن آرامش خاطر و حصول اطمینان از امنیت دانش آموزان، معلمان و خانواده‌ها اتخاذ خواهد شد.

مدیران به دیدار خانواده‌های معلمان و دانش‌آموزان شهید بروند؛
جنگ مدارس

علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌ و پرورش در جلسه شورای معاونان درباره وضعیت بازگشایی مدارس، تصریح کرد:

هرگونه تصمیم برای بازگشایی مدارس با هماهنگی نهادهای ذی‌ربط و با در نظر گرفتن آرامش خاطر و حصول اطمینان از امنیت دانش آموزان، معلمان و خانواده‌ها اتخاذ خواهد شد.

به گزارش اسپادانا خبر، وی ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر، از حضور گسترده و غیورانه دختران و مادران ایرانی در اجتماع باشکوه دختران جان‌فدا و دیگر صحنه‌های اجتماعی، آنان را «دختران انقلاب» و «تاریخ‌سازان آینده کشور» توصیف و بر تداوم حضور هوشمندانه مردم در میادین و برنامه‌ریزی برای تکریم معلمانی که در خط مقدم این حضور آگاهانه نقش آفرینی کرده اند، تأکید کرد.

وزیر آموزش‌ و پرورش ضمن تسلیت شهادت جمعی از معلمان، دانش‌آموزان و سرداران شهید در جنگ تحمیلی ۴۰ روزه، فرارسیدن روز دختر را تبریک گفت و حضور پررنگ دختران و مادران در رویدادهای اخیر را نشانه‌ای از پویایی اجتماعی دانست.

وی با اشاره به راهپیمایی‌های اخیر، اظهار کرد:

دختران ایران زمین با حضوری پرشور جلوه‌ای از هویت انقلابی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را به نمایش گذاشتند که بی‌تردید در تاریخ ماندگار خواهد شد.

کاظمی، از قرار گرفتن مطالبات پاداش سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در دستور کار پرداخت خبر داد و گفت:

نتایج آزمون خدمتگزاران نیز احتمالاً تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه اعلام خواهد شد. رنامه‌ریزی برای جذب و استخدام نیروهای جدید در حال انجام است و به‌زودی تعیین‌تکلیف می شود.

کاظمی بر لزوم تکریم خانواده‌های شهدای اخیر تأکید کرد و گفت:

مدیران باید به دیدار خانواده‌های معلمان و دانش‌آموزان شهید بروند و از آنان به‌صورت ویژه تجلیل کنند.

وی ضمن برشمردن مجاهدت ها و ویژگی های شخصیتی معلم شهید بابری، افزود:

در میان معلمان شهید، انتخاب یک چهره شاخص به‌عنوان معلم نمونه شهید نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وزیر آموزش‌ و پرورش درباره آیین «سپاس معلم» گفت:

این برنامه با توجه به شرایط کشور، به‌ صورت مجازی یا ترکیبی برگزار خواهد شد و سناریوهای مختلفی برای آن در نظر گرفته می‌شود.

برچسب ها: 
جنگ [1]
آموزش و پرورش [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D9%81%D8%B9%D9%84%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%E2%80%8C-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AC%D9%86%DA%AF [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4