اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > حمله آمریکا به جنوب و شمال ایران

حملات آمریکا به ۵ استان ایران تاکنون ۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم بر جای گذشته است. دونالد ترامپ مدعی شده اگر حمله به کشتی‌ها و نفتکش‌ها در تنگه هرمز ادامه پیدا کند ضربه‌ها به ایران سخت‌تر و شدیدتر می‌شود.

یک پل راه‌آهن هدف حمله موشکی قرار گرفت؛
حمله به ایران

برخی رسانه‌های داخلی و خارجی از شنیده شدن صدای انفجار شدید در شهر آق‌قلا در استان گلستان در دور تازه حملات ارتش تروریستی آمریکا به خاک ایران خبر دادند. گفته می‌شود یک پل راه‌آهن هدف این حمله موشکی بوده است.

به گزارش اسپادانا خبر، حمله به شهرهای کنارک و چابهار در جنوب شرقی ایران، حمله به بندرعباس و هدف قرار دادن شهر بوشهر هم بخشی دیگر از تجاوز نظامی آمریکا به ایران در حملات بامداد پنجشنبه بوده است. رسانه‌ها گزارش دادند در حمله به شهیر ایرانشهر دست‌کم یک نفر جان خود را از دست داده و به شهادت رسیده است.

رسانه‌های محلی می‌گویند در حمله به بوشهر نیروگاه هسته‌ای آسیب ندیده است. پیش‌تر در جنگ اخیر اسرائیل بارها به محدوده نیروگاه اتمی بوشهر تجاوز کرده بود اما این نخستین بار است که سنتکام دست به این اقدام بسیار خطرناک می‌زند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، با انتشار تصویری از شعله‌های انفجار حمله تروریستی به چابهار در تروث سوشال نوشت:

این اقدام در تلافی حمله دیروز ایران علیه کشتی‌هاست. اگر این کار تکرار شود، اوضاع بسیار وخیم‌تر خواهد شد!

سنتکام هم در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» اعلام کرد:

ایالات متحده ایران را مسئول تجاوزات اخیر و غیرموجه علیه کشتی‌های تجاری و خدمه غیرنظامی که آزادانه در یک آبراه حیاتی بین‌المللی تردد می‌کردند می‌داند. هدف از حملات بامداد پنجشنبه، تضعیف هر چه بیشتر توانایی ایران در تهدید آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز است.

۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم در حملات آمریکا به ۵ استان کشور

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:

به رغم آتش بس میان ایران و امریکا، در حملات دشمن به ۱۵ استان کشور طی ۴۸ ساعت گذشته ۱۴ نفر به شهادت رسیدند.

حسین کرمانپور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در حالی که آتش‌بس برقرار بود، آمریکا در روزهای ۱۷ و ۱۸ تیر ۱۴۰۵ پنج استان ایران را هدف حمله قرار داد، حملاتی که تاکنون ۱۴ شهید و ۷۸ مصدوم برجای گذاشته است. از میان مجروحان ۴۷ نفر همچنان در بیمارستان بستری هستند. سایر مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی، از بیمارستان ترخیص شده اند.

حملات آمریکا نقض منشور ملل متحد و نشانه پیمان‌شکنی واشنگتن است
وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد حملات جنایتکارانه آمریکا علیه ایران طی ۴۸ ساعت گذشته با بهانه‌ای واهی، نقض آشکار بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل و نقض فاحش یادداشت تفاهم خاتمه جنگ است.
در این بیانیه آمده است:

هیات حاکمه آمریکا برای جبران عجز و ناتوانی خود، به فحاشی، دروغ‌پردازی و تجاوز نظامی، از جمله هدف قرار دادن مسیر راه‌آهن به سمت مشهدالرضا، متوسل شده است.
وزارت خارجه با محکوم کردن لفاظی‌های مقامات آمریکایی علیه ملت ایران، این اقدامات را نشانه پیمان‌شکنی، رذالت، جنگ‌طلبی و شرارت واشنگتن دانست و بر دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت سرزمینی و مجازات متجاوزان تأکید کرد.

 

برچسب ها: 
جنگ [1]
دونالد ترامپ [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%AD%D9%85%D9%84%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8-%D9%88-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AC%D9%86%DA%AF [2] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/519