اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ۲ تروریست داعشی اعدام شدند

 قوه قضاییه اعلام کرده «محی‌الدین عبداللهی» و «حسین پالانی» از عناصر گروه تروریستی داعش به جرم اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسلامی ایران پس از رسیدگی قانونی به پرونده و تایید حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.

با قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی روال قانونی؛
اعدام داعش

 قوه قضاییه اعلام کرد:

«محی‌الدین عبداللهی» و «حسین پالانی» از عناصر گروه تروریستی داعش، به جرم اقدام مسلحانه علیه جمهوری اسلامی ایران، پس از رسیدگی قانونی به پرونده و تایید حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.

به گزارش اسپادانا خبر،، «محی‌الدین عبداللهی» و «حسین پالانی» از عناصر یکی از هسته‌های وابسته به گروه تروریستی داعش بودند که پس از فروپاشی ساختار گروه در عراق و سوریه، با هدف بازسازی تشکیلات و ایجاد ناامنی در منطقه شکل گرفت.

عناصر این هسته پس از استقرار در ارتفاعات استراتژیک بمو در نوار مرزی عراق و ایران، اقدام به جذب نیرو و تجهیز خود کرده و قصد نفوذ به کشور و انجام عملیات‌های تروریستی در ایران را داشتند که تحت رصد نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی قرار می‎گیرند.

اشراف اطلاعاتی و کنترل مستمر، موجب شد پیش از آنکه اعضای گروه تروریستی بتوانند برنامه‌های خود را عملی کنند، محل اختفای آنان شناسایی و منطقه توسط نیرو‌های نظامی و امنیتی ایران محاصره شود.

در این عملیات تعدادی از عناصر تروریستی به هلاکت رسیده و تعدادی دستگیر شدند.

همچنین مقادیر قابل توجهی سلاح، مهمات، تجهیزات و اسناد مرتبط با فعالیت‌های تروریست‌ها کشف و ضبط شد.

براساس این گزارش، در این درگیری‌ها ۳ نفر از نیرو‌های جان بر کف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند.

با دستگیری عناصر باقیمانده این هسته تروریستی، تحقیقات مقدماتی در چارچوب مقررات قانونی انجام و پس از تکمیل تحقیقات، کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه ارسال شد.

در نهایت پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده و اخذ دفاعیات متهمان و وکلای آن‌‎ها، براساس گزارش‌های ضابطان، مستندات فنی، اظهارات متهمان و سایر قرائن موجود در پرونده دو نفر از اعضای این هسته تروریستی به نام‌های محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی، به اتهام قیام مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران (بغی) به اعدام محکوم شدند.

حکم صادره در دیوان عالی کشور نیز مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از بررسی، ابرام و تایید شد.

با قطعیت حکم در دیوان عالی کشور و طی روال قانونی، محی‌الدین عبداللهی و حسین پالانی دو عنصر گروه تروریستی داعش بامداد امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر به دار مجازات آویخته شدند.

برچسب ها: 
قوه قضاییه [1]
اعدام [2]
تروریسم [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%DB%B2-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%82%D9%88%D9%87-%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%87 [2] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/22 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85