اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > دستکاری بازار جهانی انرژی

سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران نوشته بازیگران همسو با اسرائیل نیز با ارائه ارزیابی‌های خوش‌بینانه و غیرواقع‌بینانه به دنبال ترویج و تشویق ادامه جنگ هستند و مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

برخی عناصر دولت آمریکا درصدد تأثیرگذاری بر قیمت‌ها هستند؛
عباس عراقچی

سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران در ایکس نوشت:

بر اساس اطلاعات و ارزیابی‌های اطلاعاتی ما تلاش‌های گسترده‌ای برای دستکاری و جهت‌دهی به بازارهای انرژی در جریان است. برخی عناصر دولت آمریکا با استفاده از رسانه‌های ساده‌لوح و زودباور درصدد تأثیرگذاری بر قیمت‌ها برای کسب منافع شخصی و در عین حال، گرفتار نگه داشتن رئیس‌جمهور آمریکا در جنگی هستند که در آن شکست خورده است.

به گزارش اسپادانا خبر، وی تاکید کرده است:

بازیگران همسو با اسرائیل نیز با ارائه ارزیابی‌های خوش‌بینانه و غیرواقع‌بینانه، به دنبال ترویج و تشویق ادامه جنگ هستند.
عراقچی گفته است: 

مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه واقعی این وضعیت را می‌پردازند.

برچسب ها: 
وزارت امور خارجه [1]
جنگ [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%88%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%D9%87 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AC%D9%86%DA%AF