اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > شهردار آینده زمین سوخته‌ای به نام تهران را تحویل می‌گیرد

همه زمین‌های بزرگ مقیاس در راه ساخت پروژه‌هایی مثل پل صدر و بزرگراه امام علی تهاتر شده‌اند در حالیکه کمیسیون شهرسازی استدلال کرد که این زمین‌ها باید حفظ شوند.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران؛

محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران گفت شهردار آینده زمین سوخته‌ای به نام تهران را تحویل می‌گیرد چرا که همه املاک و زمین‌های بزرگ مقیاس که ارزشمند بوده‌اند طی این سالها تهاتر و حتی پیش فروش شده‌اند.

او با اشاره به اینکه برای شهردار آینده چیزی برای اداره کردن باقی نمانده، اضافه کرده در دهه گذشته همه زمین‌های بزرگ مقیاس در راه ساخت پروژه‌هایی مثل پل صدر و بزرگراه امام علی تهاتر شده‌اند در حالیکه کمیسیون شهرسازی استدلال کرد که این زمین‌ها باید حفظ شوند اما شهرداری در فرایند تصویب برنامه پنج‌ساله با لابی مانع از تصویب این موضوع شد.

سالاری همچنین گفته قسمت زیادی از اهداف طرح تفصیلی محقق نشده است و شهرداری در راستای طرح تفصیلی عمل نمی‌کند.

منبع/ ایسنا

برچسب ها: 
شهرداری [1]
شورای شهر [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/3145

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B4%D9%87%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1