اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > به دنبال زمین‌گیر کردن ما هستند

رئیس جمهور می گوید دشمنان مردم ایران اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف در داخل کشور و زمین گیر کردن ما هستند اما اگر همه ما متحد شویم و اختلافات را کنار بگذاریم دشمنان را ناامید کرده و شکست خواهیم داد.

آیین اختتامیه سومین دوره مسابقات ملی و مسئله‌محور راهی شو؛
رئیس‌جمهور

 مسعود پزشکیان در مراسم اختتامیه «سومین دوره مسابقه ملی و مسئله محور راهی شو و دومین رویداد توان افزایی هوشمند» یادبود شهدای علم و فناوری و کودکان میناب، در مرکز همایش‌های خلیج فارس، با تاکید بر اینکه تلاش برای حل مشکلات مردم، نخبگان و جوانان آینده ساز را برخود واجب می‌دانم، تاکید کرد:

شما امیدهای آینده کشور هستید و باید با توسعه و تقویت علم و دانش و افزایش توانمندی‌های تخصصی خود برای موفقیت ایران نقش ایفا کنید.

به گزارش اسپادانا خبر، رئیس‌جمهور با بیان اینکه هر انسانی، امکان، ظرفیت رشد و موفقیت و دستیابی به قله‌های پیشرفت و ترقی را دارد، گفت:

لازمه موفقیت و دستیابی به اهداف و آرزوهای بزرگ، اراده و سعی و تلاش است و همه شما این توانایی را دارید که قله‌های پیروزی را فتح کنید به شرطی که خود را باور داشته باشید و برای دستیابی به هدف همه تلاش خود را انجام دهید.

وی در جمع دانش آموزان و دانشجویان نخبه و برگزیده شرکت کننده در مسابقه ملی و مسئله محور راهی شو، تأکید کرد:

اگر شما جوانان اراده داشته باشید و تلاش کنید، هیچ مشکلی در کشور نیست که نتوانیم آن را حل کنیم و خواهیم توانست از این شرایط سختی که دشمنان مردم و ایران امروز برای ما ایجاد کرده‌اند، با سربلندی خارج شویم.

رئیس‌جمهور تقوی و عمل صالح را حرکت بدون خطا و اشتباه دانست و افزود:

هرکسی در انجام وظیفه‌ای که برعهده دارد، درست و بدون خطا و اشتباه عمل کند، با تقوا است و هرکسی در انجام وظیفه و تعهد خود کوتاهی به خرج دهد و کار خود را درست انجام ندهد، در مسیر شیطان گام برداشته است.

پزشکیان با اشاره به اینکه اگر انسان‌ها بدون وابستگی به مادیات دنیوی و فقط با در نظرداشتن رضایت خداوند کار کنند، خدا هم در این مسیر آنها را یاری خواهد کرد، گفت:

جایگاه اصلی مردم و کشور ما این نیست و همه باید دست به دست هم دهیم و با اتحاد و انسجام و تلاش و کوشش ایران را به جایگاه اصلی خود و قله موفقیت برسانیم.

وی تصریح کرد:

دشمنان مردم ایران اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اختلاف در داخل کشور و زمین گیر کردن ما هستند. اما اگر همه ما متحد شویم و اختلافات را کنار بگذاریم، دشمنان را ناامید کرده و شکست خواهیم داد.

رئیس‌جمهور افزود:

امروز به عنوان کسی که مسئولیت سخت و مهمی دارم تا آخرین نفس تلاش خواهم کرد که مردم و کشور از این بحران سربلند خارج شود و اگر همه ما متحد باشیم و دست به دست هم دهیم موفق خواهیم شد و باید همه با هم تلاش کنیم ایرانی مملو از قدرت، خلاقیت و شکوفایی بسازیم.

برچسب ها: 
مسعود پزشکیان [1]
دانشگاه [2]
جنگ [3]
فرهنگ [4]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/content/%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%A7-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/719 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AC%D9%86%DA%AF [4] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF