اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > ظریف: نباید اجازه داد عاملان نابسامانی ها امید مردم را خدشه دار کنند

گم شدن دکل نفتی و بر باد رفتن میلیاردها دلار از منابع کشور توسط دلالان فرصت‌طلب نمونه دردناکی از بی‌نظمی و عدم شفافیت است.

اقتصاد ایران از بزرگترین قربانیان تحریم در دوره قبل بود؛

وزیر امور خارجه با اشاره به حضورش در افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه، نوشت: رشد ۱۳۰۰ درصدی جذب سرمایه خارجی در بازار سرمایه یکی از نتایج برجام است.
به گزارش اسپادانا خبر، محمدجواد ظریف در صفحه اینستاگرام خود نوشته است:
امروز در افتتاحیه نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه فرصتی برای مرور دستاوردهای برجام در حوزه مهم بازار مالی بود.
رشد ۱۳۰۰ درصدی جذب سرمایه خارجی در بازار سرمایه یکی از نتایج برجام است که در کنار دو و نیم برابر شدن صادرات نفت و رفع موانع از صنعت بیمه و حمل و نقل هوایی، دریایی و ریلی کشور دستاوردهای ارزشمندی برای رفع موانع تولید و اشتغال و حرکت در مسیر پیشرفت اقتصادی و بهبود وضعیت معیشت مردم به شمار می‌آیند.
نتیجه مهم‌تر برجام، حرکت به سمت نظم مالی و شفافیت در اقتصاد ایران است که از بزرگترین قربانیان تحریم در دوره قبل بود و هنوز دولت و ملت درگیر آثار آن هستند. گم شدن دکل نفتی و بر باد رفتن میلیاردها دلار از منابع کشور توسط دلالان فرصت‌طلب نمونه دردناکی از آن بی‌نظمی و عدم شفافیت است.
نباید اجازه دهیم کسانی که دیروز این نابسامانی‌ها را در اقتصاد کشور ایجاد کردند، امروز با خرده‌گیری‌های بی‌اساس دستاوردهای برجام را که نتیجه مقاومت و هوشیاری ملت بزرگ ایران است، کمرنگ جلوه دهند و امید مردم، اعتماد سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و آرامش بازار که لازمه تولید و اشتغال است را خدشه‌دار کنند.

منبع/ ایلنا

برچسب ها: 
محمدجواد ظریف [1]
برجام [2]
فساد [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/3291

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/867 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A8%D8%B1%D8%AC%D8%A7%D9%85 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF