اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > هیاتی از نمایندگان پارلمان ایتالیا به چالش آب نمک پیوستند

بیش از هزار و ۵۰۰زندانی فلسطینی دست به اعتصاب غذا زده‌اند و برای جلوگیری از کاهش فشار خون و آسیب‌های جدی در فواصل مشخص آب‌نمک می‌نوشند.

در اعتراض به شکنجه در زندان‌های رژیم صهیونیستی؛

هیاتی از نمایندگان پارلمان ایتالیا که برای بازدید از کمپ‌های پناهندگان فلسطینی در لبنان به این کشور سفر کرده بودند برای نشان‌دادن همبستگی با هزاران زندانی فلسطینی که در زندان‌های اسرائیل دست به اعتصاب غذا زده‌اند، به چالش آب نمک پیوستند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از اینفوپال ، این هیات با نوشیدن یک لیون آب نمک به زندانیان فلسطینی پیوستند که از ۲۰ روز پیش دست به اعتصاب غذا زده‌اند و برای جلوگیری از کاهش فشار خون و آسیب‌های جدی به بدنشان در فواصل مشخص آب‌نمک می‌نوشند.

چالش آب‌نمک برای مدتی است که در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده و بسیاری برای نشان‌دادن همبستگی خود با زندانیان مقابل دوربین یک لیوان آب‌نمک می‌نوشند.

بیش از هزار و ۵۰۰زندانی فلسطینی در اعتراض به شکنجه و رفتارهای غیرانسانی و تحقیرآمیز با آنها در زندان‌های رژیم صهیونیستی بیش از ۲۰ روز است که دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

منبع/ میدان

برچسب ها: 
اسرائیل [1]
اتحادیه اروپا [2]
حقوق بشر [3]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/3410

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%AA%D8%AD%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7 [3] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%A8%D8%B4%D8%B1