اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > نکونام به ۵ سال حبس، شلاق و خلع لباس محکوم شد

دادسرای ویژه روحانیت می گوید به دلیل لزوم صیانت از مقام مقدم روحانیت و حفظ آبروی وی از بیان جزئیات معذور است.

دادسرای ویژه روحانیت اعلام کرد؛

دادسرای ویژه روحانیت اعلام کرد که محمدرضا نکونام در دادگاه بدوی به ۵ سال حبس، شلاق تعزیری و خلع لباس روحانیت محکوم شده و حکم صادره در دادگاه صادره قطعیت یافته است.

به گزارش اسپادانا خبر، روابط عمومی دادسرای ویژه روحانیت قم درباره پرونده محمدرضا نکونام اطلاعیه‌ای به شرح ذیل منتشر کرد:

نظر به فضاسازی‌ برخی سایت‌های معاند و ضدانقلاب در خصوص اتهامات و وضعیت جسمی و روحی آقای محمدرضا نکونام، این دادسرا ضمن تکذیب کلیه اخبار و اظهارات حامیان و مدعیان طرفداری از نامبرده، به اطلاع مردم عزیز می‌رساند: مشاالیه به دلیل اتهامات متعدد وارده (که به دلیل لزوم صیانت از مقام مقدم روحانیت و حفظ آبروی ایشان از بیان جزئیات آن معذوریم) در دادگاه بدوی به ۵ سال حبس، شلاق تعزیری و خلع لباس روحانیت محکوم‌شده و حکم صادره در دادگاه صادره قطعیت یافته است.

در جریان رسیدگی به پرونده وی مراجع عظام تقلید و بزرگان حوزوی نفیاً‌ و اثباتاً هیچ‌گونه نقشی نداشته‌اند. بدیهی است هر کس مورد تخریب و افترا سایت‌ها و حامیان وی قرارگرفته از حد شکایت و تعقیب کیفری برخوردار می‌باشد.

منبع/ ایلنا

برچسب ها: 
فساد [1]
قوه قضاییه [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/4170

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%82%D9%88%D9%87-%D9%82%D8%B6%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%87