اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > رد پای گروه‌های تکفیری، معاند و بیگانگان در اغتشاشات دورود

با توجه به حضور افراد و گروه‌های تکفیری، معاند وهدایت سرویسهای اطلاعاتی بیگانگان متاسفانه 2 نفر حاضر در حادثه کشته شده اند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان؛

رد پای گروه‌های تکفیری، معاند و سرویس‌های اطلاعاتی بیگانگان درراغتشاشات شهر دورود مشهود است.

به گزارش اسپادانا خبر معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان افزود: در بررسی های به عمل آمده در درگیریهای دیروز شهر دورود رد پای گروههای خارجی نمایان شده است.
حبیب الله خجسته پور تصریح کرد: دراین درگیری هیچ تیری از ناحیه نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی به سمت مردم دورود شلیک نشده است.
وی تاکید کرد: در این درگیری هدف همه ما این بود که تجمع به صورت مسالمت آمیز پایان پذیرد اما با توجه به حضور افراد و گروههای تکفیری، معاند وهدایت سرویسهای اطلاعاتی بیگانگان متاسفانه 2 نفر حاضر در حادثه کشته شد.
معاون سیاسی امنیتی راستاندار اظهار امیدواری کرد: درادامه با درایت و همکاری مردم شاهد آرامش بخشی به مردم لرستان بخصوص مردم عزیز شهر دورود باشیم.

منبع/ ایسنا

برچسب ها: 
اعتراض [1]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/4526

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6