اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > محدودیت اینترنت در زمان اختلال در نظم عمومی طبیعی است

آمار مشخصی از تعداد بازداشت شده‌ها وجود ندارد و طبیعی است که با افرادی که به اموال عمومی آسیب برسانند بازداشت شوند.

معاون سیاسی وزیر کشور ایران ادعا کرد؛

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: آمار مشخصی از تعداد بازداشت شده‌ها وجود ندارد و طبیعی است افرادی که به اموال عمومی آسیب برسانند بازداشت شوند.
به گزارش اسپادانا خبر، اسماعیل جبارزاده، معاون سیاسی وزیر کشور در نشست خبری که عصر امروز در وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران در مورد وقایع روزهای اخیر بیان داشت: در حال بررسی جعبه سیاه ناآرامی‌های اخیر هستیم.

وی ادامه داد: آمار مشخصی از تعداد بازداشت شده‌ها وجود ندارد و طبیعی است که با افرادی که به اموال عمومی آسیب برسانند بازداشت شوند.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: دولت بنای تعطیلی شبکه‌های اجتماعی را ندارد، اما وقتی اختلالی در نظم عمومی ایجاد شود طبیعی است که به شکل مقطعی، دست به محدودیت بزنیم.

جبارزاده در مورد اتفاقات لرستان خاطر نشان کرد: در خصوص اتفاقات لرستان و و اخبار کشته‌شده‌ها، استانداری لرستان در حال بررسی است و اعلام می‌شود.

منبع/ فارس

برچسب ها: 
اعتراض [1]
فیلترینگ [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/4529

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%DA%AF