اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > حداکثر ۴۲ هزار نفر در اعتراضات دی ماه ایران شرکت داشته اند

علت تداوم این اعتراضات در برخی استان‌ها و شهرهای کوچک مدارای بالای نظام و نیروهای مسئول با مردم بوده است.

وزیر کشور ایران اعلام کرد؛

وزیر کشور ایران گفت: مجموعه نظام تلاش کرده که در وقایع اخیر بالاترین سطح مدارا و هدایت‌گری را داشته باشد.

به گزارش اسپادانا خبر، عبدالرضا رحمانی‌فضلی در آیین تودیع و معارفه استانداران پیشین و جدید سمنان با اشاره به اعتراضات در برخی شهرهای کشور، اظهار کرد: براساس آمار دقیقی که دستگاه‌های مسئول ارائه دادند حداکثر ۴۲ هزار نفر در این اعتراضات شرکت داشتند که جمعیت بالایی نیست.

وی با بیان اینکه این اعتراضات طبیعی و در همه کشورها وجود دارد افزود: علت تداوم این اعتراضات در برخی استان‌ها و شهرهای کوچک نیز سطح تعامل و مدارای بالای نظام و نیروهای مسئول با مردم است چرا که در نظام جمهوری اسلامی مردم جایگاه بسیار بالایی دارند.

منبع/ ایسنا

برچسب ها: 
وزارت کشور [1]
اعتراض [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/4557

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1555 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6