اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > خانواده کاووس سيدامامی از برنامه ٢٠:٣٠ شکایت کرد

روا نيست تا مراحل حقوقی و قانونی به اتمام نرسيده و اتهام‌ها در دادگاه مسجل نشده است، رسانه ملی تصاويری را چنين بی پروا به نمايش بگذارد.

یکی از وکلای خانواده کاووس سيدامامی خبر داد؛

به گزارش اسپادانا خبر، مرگ کاووس سيدامامي بيش از همه، فعالان محيط زيست را شوکه کرده؛ به‌ويژه اينکه پيش از اثبات اتهام‌ها، صداوسيما در همين موضوع مستندي ساخته و پخش کرده است. مستندي که حالا زمينه‌ساز شکايت وکلاي خانواده سيدامامي از برنامه ٢٠:٣٠ شده است.

اين برنامه خانواده سيدامامي را بسيار رنجانده و وکيل خانواده مي‌گويد: «روا نيست تا مراحل حقوقي و قانوني به اتمام نرسيده و اتهام‌ها در دادگاه مسجل نشده است، رسانه ملي تصاويري را چنين بي‌پروا به نمايش بگذارد و مواردي را مطرح کند».

آرش کيخسروي، از وکلاي خانواده کاووس سيدامامي، تأکيد دارد: «بيانيه داده‌ايم و وضعيت پرونده را به‌طور کلي اعلام کرده‌ايم. اقدام صداوسيما و برنامه ٢٠:٣٠ در پخش آن برنامه خلاف نص صريح قانون است و هتک حرمت متوفي و خانواده ايشان محسوب می‌شود. اين اقدام جاي تأمل دارد».

او همچنين گفته: «ما لايحه‌اي تنظيم کرده‌ايم. هنوز هيچ جرمي عليه کاووس سيدامامي به اثبات نرسيده که براي ساخت برنامه و تحت تأثير قراردادن افکار عمومي برنامه تلوزيوني تدوين شود».

منبع/ روزنامه شرق

برچسب ها: 
محیط زیست [1]
صدا و سیما [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/4785

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7