اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > کسانی که با ایران معامله کنند سهمی در بازار آمریکا نخواهند داشت

رئیس جمهور آمریکا در توییتر خود نوشته: " این تحریم‌ها شدیدترین تحریم‌هایی است که اعمال شده و در ماه نوامبر باز هم تشدید خواهد شد. هر کس با ایران معامله کند، با آمریکا معامله نخواهد کرد. من به دنبال صلح جهانی هست و کوتاه نمی‌آیم."

ساعاتی بعد از بازگشت دور اول تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران؛

به گزارش اسپاداناخبر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، ساعاتی بعد از بازگشت دور اول تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران هشدار داد که از این به بعد کسانی که با ایران معامله کنند نمی‌توانند سهمی در بازار آمریکا داشته باشند. ت رامپ در توییتر خود نوشته: "تحریم‌های ایران رسما اعمال شد. این تحریم‌ها شدیدترین تحریم‌هایی است که اعمال شده و تازه در ماه نوامبر باز هم تشدید خواهد شد. هر کس با ایران معامله کند، با آمریکا معامله نخواهد کرد. من به دنبال صلح جهانی هست، و کوتاه نمی‌آیم." روز دوشنبه ۶ اوت (۱۵ مرداد) رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی از سرگیری بخشی از تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را امضا کرد و این فرمان از بامداد امروز، سه‌شنبه ١٦ مرداد به وقت شرق آمریکا اجرا شد. این تحریم‌ها سه ماه بعد از اعلام خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران (برجام) اعمال شد. مبادلات دلاری و ریالی، معامله بین‌المللی طلا و سایر فلزات گرانبها، تحریم صنایع خودروسازی ایران و تحریم تامین قطعات و خرید فروش هواپیماهای مسافربری از جمله تحریم‌هایی است که در این مرحله بازگشته است.

برچسب ها: 
دونالد ترامپ [1]
تحریم [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/node/5723

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/519 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85