اسپادانا خبر
Published on اسپادانا خبر (https://www.espadanakhabar.ir)

خانه > سپاه پاسداران اطمینان داد از جنایتکاران انتقام سختی خواهد گرفت

در بخشی از بیانیه سپاه آمده جنایتکاران از این پس جلوه گری های معنادارتر این مکتب را در جغرافیای سلطه و در اقصی نقاط عالم تجربه خواهند کرد .

با صدور بیانیه ای در واکنش به شهادت سردار سلیمانی؛
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با تبریک و تسلیت شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی و شهدای جنایت اخیر امریکایی ها در بغداد بر تداوم راه این شهید والامقام و انتقام سخت ازجنایتکاران تاکید و تصریح کرده است:

سردار سلیمانی نه تنها یک شخص بلکه باور و مکتبی تمام نشدنی است و از این پس جلوه گری های معنادارتر آن را در جغرافیای سلطه و حضور نامشروع و اشغالگرانه خود در اقصی نقاط عالم تجربه خواهند کرد .

به گزارش اسپادانا خبر، متن بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به این شرح است:

 بسم الله الرحمن الرحیم

 با گذشت ۴۱ سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برغم توطئه‌ها، فتنه آفرینی ها، بحران سازی ها ، نیرنگ ها ، ترفندها و عملیاتی کردن پروژه‌های متعدد جبهه دشمن به ویژه رژیم جنایتکار و تروریستی ایالات متحده امریکا  علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران، از جمله طراحی و اجرای جنگ های نیابتی و تروریسم تکفیری و هدف قرار دادن فرماندهان و رزمندگان غیور و فداکار جبهه مقاومت، انقلاب اسلامی  و ملت عظیم الشان ایران و جریان مقاومت اسلامی پر فروغ تر و پویا تر از هر مقطع تاریخی به سمت آرمان‌های بلند تمدن‌ساز خود پیش می رود و دشمنان را مبهوت عظمت و اقتدار خود می‌سازد.

 در شرایطی که دشمنان متکثر و خبیث امت اسلامی با شکست‌های پی‌درپی و زنجیره‌ای در منطقه راهبردی غرب آسیا، ناامید و مستاصل در پی ارتکاب هر جنایت و توطئه‌ای برای نجات از باتلاق خود ساخته هستند در بامداد جمعه (13 دیماه 98)جهان بشریت از جمله امت اسلامی شاهد جنایت حمله هوایی نیروهای متجاوز و تروریستی امریکا به خودروی حامل سردار حاج قاسم سلیمانی، همراهان و جمعی از فرماندهان حشدالشعبی عراق از جمله مجاهد بزرگ ابومهدی المهندس- که برای برنامه ریزی مقابله با توطئه جدید امریکایی ها در احیای داعش و گروهک های تکفیری و برهم زدن مجدد امنیت عراق در حال عزیمت به مقر مورد نظر بودند_ و شهادت افتخارآمیز آنان بود.

 به فضل الهی شهادت سرباز ولایت و امت اسلامی، حاج قاسم سلیمانی و دیگر فرزندان تربیت یافته در مکتب ولایت فقیه و مقاومت اسلامی، بر خلاف نیت و غایت این اقدام شوم، فصل نوین و گشاینده جبهه های جدیدی در روند مقاومت ضد صهیونیستی و مقابله با تروریست‌های متجاوز و اشغالگر امریکایی در منطقه خواهد شد.

 این سردار محبوب، مجاهد نستوه، فرمانده مقتدر و سرباز پاکباخته ولایت و عاشق امت اسلامی و ملت ایران، عمر پر برکت خود را در مسیر اعتلای اسلام عزیز و پاسداری از حریم قرآن و عترت و دفاع از امنیت ، منافع و مصالح ملی سپری کرد و به عنوان مصداق جامع و کامل "مجاهد فی سبیل الله" ، نقش‌آفرینی‌های افتخار آمیز و ماندگاری در این صراط مستقیم برای همیشه این سرزمین به ودیعت نهاد تا الهام‌بخش نسل‌های امروز و فردای جامعه اسلامی قرار گیرد.

 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ولی امر مسلمین، آحاد امت اسلامی بویژه ملت شهید پرور و حماسه ساز ایران و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی و ضد صهیونیستی منطقه اطمینان می‌دهد با انتقام سخت خون های پاک و به ناحق ریخته شده این شهیدان والامقام از جنایتکاران، راه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی توسط همرزمان آن عزیز در این نهاد انقلابی و مردمی با قوت بیشتری ادامه خواهد یافت و جبهه مقاومت اسلامی نیز مصمم تر از گذشته آرمان‌های بلند او را دنبال خواهد کرد و به دشمنان امت اسلامی به ویژه دولت شرور و تروریست پرور امریکا و رژیم جعلی و منفور صهیونیستی یادآوری می کند: سردار سلیمانی نه تنها یک شخص بلکه باور و مکتبی تمام نشدنی است و از این پس جلوه گری های معنادارتر آن را در جغرافیای سلطه و حضور نامشروع و اشغالگرانه خود در اقصی نقاط عالم تجربه خواهند کرد .

 به ارواح تابناک این شهیدان گرانقدر و تاریخ‌ساز درود می فرستیم و با عرض تبریک  وتسلیت به پیشگاه مقدس حضرت بقیه الله الاعظم (روحی له الفدا) و نایب بر حقش مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه ای( مدظله العالی) ، آحاد امت اسلامی و خانواده‌های معظم و سرافراز آنان، از اقشار مختلف ملت قدر شناس و فهیم ایران اسلامی برای حضور حماسی و باشکوه در آیین‌های استقبال، تشییع، خاکسپاری و تکریم و ترحیم سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای جنایت اخیر امریکایی ها در بغداد، که متعاقباً اعلام خواهد شد، دعوت به عمل می‌آید.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

 ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸

برچسب ها: 
سپاه پاسداران [1]
قاسم سلیمانی [2]

Source URL:https://www.espadanakhabar.ir/news/%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D8%AE%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA

Links
[1] https://www.espadanakhabar.ir/taxonomy/term/1569 [2] https://www.espadanakhabar.ir/tags/%D9%82%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C