بزرگ‌ترین مجتمع اوتیسم کشور در اصفهان احداث می شود | اسپادانا خبر
 
 
سه شنبه، 17 تير 1404 - 22:17

بزرگ‌ترین مجتمع اوتیسم کشور در اصفهان احداث می شود

شماره: 27874
Aa Aa

نخستین و بزرگ‌ترین مجتمع تخصصی اوتیسم کشور در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع در خوراسگان احداث می شود.

خدمات‌رسانی در سه حوزه آموزش، توانبخشی و درمان؛
بزرگ‌ترین مجتمع اوتیسم کشور در اصفهان احداث می شود

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان گفت:

آئین کلنگ‌زنی بزرگ‌ترین و تخصصی‌ترین مجتمع اوتیسم کشور روز سوم خرداد با حضور مسئولان شهری و استانی در این منطقه برگزار شد.

به گزارش اسپادانا خبر، هوشنگ نظری‌پور با اعلام این خبر گفت:

نخستین و بزرگ‌ترین مجتمع تخصصی اوتیسم کشور در زمینی به مساحت ۴ هزار مترمربع با زیربنای ۱۰ هزار متر مربع در خیابان رویان واقع در خوراسگان احداث می شود که نخستین مرکز جامع خدمات‌رسانی به توان‌خواهان طیف اوتیسم در سه حوزه آموزش، توانبخشی و درمان در استان اصفهان به شمار می‌رود.

وی افزود:

بر اساس اعلام انجمن اوتیسم اصفهان، ساخت این مجموعه با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان برنامه‌ریزی شده و با بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان مجرب، امکانات متعددی از جمله خدمات غربالگری و تشخیص، آموزش و توانبخشی، روانشناسی، پزشکی و حمایتی را زیر یک سقف فراهم خواهد کرد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد:

راه‌اندازی این مرکز می‌تواند گامی مؤثر در ارتقای کیفیت زندگی کودکان اوتیسم و خانواده‌های آنان باشد. این مرکز به‌عنوان الگویی از مشارکت مردمی، حمایت نهادهای دولتی و همت والای خیرین، امید تازه‌ای برای جامعه اوتیسم در استان اصفهان ایجاد کرده است.

وی گفت:

انجمن اوتیسم اصفهان با بیش از ۱۱۱۰ مددجوی ثبت‌شده، از سال ۱۳۸۷ فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و هم‌اکنون یکی از فعال‌ترین مراکز غیردولتی در حوزه خدمات تخصصی اوتیسم در کشور به شمار می‌آید.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ضمن قدردانی از همه اشخاص و نهادهایی که در این امر مهم سهیم بودند، خواستار تداوم حمایت دیگر مسئولان، خیرین و دیگر نهادهای مرتبط جهت تسریع در روند ساخت و بهره‌برداری از این مجتمع شد.

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان