روند «تجرد قطعی» افزایشی است | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 3 ارديبهشت 1405 - 18:52

روند «تجرد قطعی» افزایشی است

شماره: 28666
Aa Aa

نرخ ازدواج از ۴/۲۵ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳/۸۵ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است| ۱۴ درصد از زنان و ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال و  ۹/۵ میلیون مرد و ۷/۵ میلیون زن زیر ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند.

علیرضا رحیمی معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان؛
روند «تجرد قطعی» افزایشی است

علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در یک برنامه‌ تلویزیونی گزارشی جامع از برنامه‌های این معاونت در حوزه، دیپلماسی جوانان، اشتغال، ازدواج و مراکز همسان‌گزینی ارائه کرد.

به گزارش اسپادانا خبر، وی با تبریک پیروزی تیم ملی والیبال جوانان ایران مقابل آمریکا و یادآوری ایستادگی جوانان در دفاع ملی اخیر افزود:

در روزهایی که کشور با تهدید خارجی مواجه شد، جوانان در کنار مردم ایستادند و اتحاد خود را نشان دادند. سلام نظامی والیبالیست‌ها در همان روزها، نماد همبستگی و وطن‌دوستی جوانان بود.

معاون امور جوانان به فعالیت‌های گسترده سازمان‌های مردم‌نهاد جوانان در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و گفت:

ارسال نزدیک به ۵۰ هزار ایمیل به سازمان ملل و کمیسیون‌های بین‌المللی برای مستندسازی جنایات دشمن علیه غیرنظامیان، مکاتبات با سازمان همکاری اسلامی، پیمان شانگهای و کشورهای عضو بریکس، دیدار با دکتر عراقچی و تأکید بر نقش جوانان در ارتقای سرمایه اجتماعی و پیشبرد دیپلماسی عمومی کشور از جمله اقدامات مهم جوانان در این برهه بود.

رحیمی تأکید کرد:

جوانان ما امروز علاوه بر ورزش، در عرصه‌های دیپلماسی عمومی نیز فعال و اثرگذار هستند.

رحیمی از تولد شبکه ملی «ایران یاران جوان» به عنوان یکی از دستاوردهای مهم این دوره یاد کرد و گفت:

بیش از ۳۰ هزار جوان داوطلب در سراسر کشور در حوزه‌های امداد و نجات، آموزش و کمک‌های اجتماعی سازماندهی شده‌اند. این شبکه با فرهنگ داوطلبی جهانی هم‌راستا است و به زودی تعداد اعضای آن افزایش خواهد یافت.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ضمن بیان اینکه نرخ ازدواج از ۴/۲۵ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۳/۸۵ درصد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است به روند افزایشی تجرد قطعی اشاره کرد و گفت:

۱۴ درصد از زنان و ۴ درصد از مردان بالای ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند که نشان‌دهنده روند افزایش تجرد قطعی است در مقابل، زیر ۴۵ سال، حدود ۹/۵ میلیون مرد و ۷/۵ میلیون زن هرگز ازدواج نکرده‌اند که نیازمند برنامه‌ریزی جدی برای آینده جمعیت است.

 

منبع| ایسنا

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان