علت شکست دکتر مصدق کنارگذاشتن آیتالله کاشانی بود

سید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد در خطبه های نماز جمعه مشهد گفت:
انقلاب اسلامی به این خاطر استمرار پیدا کرده که اولاً در رأس آن یک مرجع تقلید قرار دارد و ثانیاً مردم همراه با آن هستند.
به گزارش اسپادانا خبر، او گفت:
این نهضت استمرار خواهد داشت مادامیکه این دو عنصر در آن نقشآفرین باشند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت:
پس از فتوای تحریم تنباکو توسط آیتالله شیرازی و شکست توطئه نابکارانه انگلیسها در استعمار اقتصادی کشور سه حرکت انقلابی در کشور صورت گرفت؛ یکی انقلاب مشروطیت بود که بهعنوان یک انقلاب ضداستبداد به فرمان مرجع تقلید شیعیان در آن زمان، مرحوم آیتالله خراسانی آغاز شد و با حمایت سه عالم بزرگ وقت، حضرات آیات بهبهانی، سیدمحمد طباطبایی و شیخ فضلالله نوری انقلاب مشروطیت در کشور قوام یافت. انقلاب دوم، مسئله نهضت ملی مقابله با انگلیسها در جریان ملی شدن صنعت نفت بود که با حمایت و فداکاری مرحوم آیتالله کاشانی و رهبری دکتر مصدق، این نهضت هم توانست در ابتدا به دستاوردهای مهمی دست پیدا کند. انقلاب سوم هم انقلاب مقدس اسلامی است که برخلاف دو انقلاب پیش از خود تا به امروز استمرار یافته و بیش از 43 سال است که در مسیر موفقیت و پیشرفت حرکت میکند. انقلاب مشروطیت به انحراف مبدل شد و اگرچه مردم تصمیم گرفتند که جریانی منطبق با اسلام و قرآن را ایجاد کنند جریانهای ناپاک انقلاب را بهگونهای منحرف کردند که به جای قرآن قانون اساسی بلژیک در مجلس شورای ملی تصویب شد. در این هنگام بود که وقتی مرحوم شیخ فضلالله نوری با این انحراف مواجه شد با آن مخالفت کرد و فرجام او به جایی رسید که این عالم مجاهد به مخالفت با مشروطیت متهم شد و درنهایت هم به شهادت رسید. انقلاب دوم، نهضت ملی شدن صنعت نفت بود که با تشکیل حکومت ملی ادامه پیدا کرد اما آن هم با کودتای آمریکایی 28 مرداد شکست خورد که دلیلی جز فاصله گرفتن مردم نداشت و مردم هم به این خاطر از نهضت فاصله گرفتند که از 30 تیر تا 28 مرداد آیتالله کاشانی از جریان نهضت کنار گذاشته شد و مردم که مشاهده میکردند که دیگر یک مرجع تقلید در صدر امور نیست، نهضت را بهگونهای ترک کردند که در 28 مرداد، آمریکاییها توانستند حکومت ملی را به کل سرنگون کنند و محمدرضا پهلوی را که مزدور خودشان بود، دوباره به عرصه امور برگردانند.
وی گفت:
در طول تاریخ، هر جا مردم آمدند و در میدان اثرگذار بودند توانستند تا خواست و اراده خود را به ثمر بنشانند. اساساً تمام مظالمی هم که در عاشورا بر اولیای الهی و امام معصوم (ع) پیش آمد به خاطر فاصله گرفتن امت از ولایت بود.
وی گفت:
از خداوند متعال میخواهیم که توفیق سربازی در رکاب امام زمان (عج) را نصیب و روزی ما بگرداند و در مسیر عمل به تکالیف فردی و اجتماعی خود، برخلاف کوفیان عهدشکن در تاریخ خوشنام و در محضر اولیای الهی روسفید باشیم.