قیمت نان در تهران تا ۶۶ درصد افزایش یافت | اسپادانا خبر
 
 
شنبه، 14 مهر 1403 - 7:02

قیمت نان در تهران تا ۶۶ درصد افزایش یافت

شماره: 26264
Aa Aa

قیمت سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، بربری ساده  با آرد نوع یک به ۲ هزار و پانصد تومان و بربری ساده با آرد نوع دو به ۳ هزار و پانصد تومان رسید.

نان کنجدی جداگانه عرضه خواهد شد؛
قیمت نان در تهران تا ۶۶ درصد افزایش یافت

 پس از اصلاحات صورت گرفته در چندین استان مختلف قیمت‌های جدید نان در تمامی کارتخوان‌های هوشمند عرضه نان در تهران ثبت شد.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از صداوسیما، رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد:

رعایت این نرخ‌های مصوب برای نانوایان الزامی است و با افزایش نظارت با هر گونه گرانفروشی و کم‌فروشی برخورد می‌شود.

فاطمه نظری، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران هم گفت:

نان سنگک ساده از ۳ به ۵ هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع ی، از ۱ هزار و هشتصد تومان به ۲ هزار و پانصد تومان وبربری ساده با آرد نوع دو ۲ هزار و پانصد تومان به ۳ هزار و پانصد تومان رسید. نان لواش با آرد نوع یک از پانصد تومان به هفتصد تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ششصد و پنجاه به نهصد تومان رسید.

او افزود:

قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یک، از ۹۰۰ تومان به ۱ هزار و دویست شصت تومان و نوع دو از ۱ هزار و دویست به ۱ هزار و پانصد تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک از هفتصد به ۸۵۰ تومان و نوع دو از ۱ هزار به ۱ هزار و دویست تومان تغییر یافت.

به گفته وی شکل عرضه نان کنجدی نیز تغییر یافته به این ترتیب که در کارتخوان‌های عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید کنجد در نظر گرفته شده و مشتریان میتوانند از این قسمت به ازای هر نان از ۱۰ تا ۳۰ گرم کنجد خریداری کنند و نانوا با نظرمشتری از این کنجد در پخت نان استفاده میکند.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان