نتایج واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد مثبت اعلام شد | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 31 فروردين 1403 - 11:00

نتایج واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد مثبت اعلام شد

شماره: 10666
Aa Aa

نتایج منتشر شده در نشریه لنست نشان داده تزریق واکسن به ۱۰۷۷ نفر باعث تولید آنتی بادی و افرایش گلبول های سفید برای مقابله با ویروس شده است.

واکسن کرونای دانشگاه "آکسفورد" بی‌خطر است؛
نتایج واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد مثبت اعلام شد

واکسن کرونای دانشگاه "آکسفورد" بی‌خطر است و می‌تواند سیستم ایمنی را برای مقابله با این ویروس تربیت کند.

به گزارش اسپادانا خبر و به نقل از یورونیوز، تزریق این واکسن به ۱۰۷۷ نفر باعث تولید آنتی بادی و افرایش گلبول های سفید برای مقابله با ویروس کرونا شده است.

هرچند یافته‌های جدید دانشگاه آکسفورد بسیار امیدوار کننده است اما هنوز خیلی زود است بدانیم که آیا این واکسن فرد بیمار را کاملا درمان یا مصونیت ایجاد می کند یا نه و آزمایشات بیشتر در حال انجام است.

دانشمندان بریتانیایی آزمایش واکسن بیماری «کووید ۱۹» را در ماه آوریل بر روی حدود هزار نفر آغاز کردند. نتیجه تحقیقات آنها که روز دوشنبه در نشریه علمی لنست (Lancet) به چاپ رسیده است از تولید ایمنی دوگانه در افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله پس از تزریق آزمایشی واکسن ویروس جدید کرونا حکایت دارد.

ادرین هیل، یکی از دانشمندانی که در تحقیق دانشگاه آکسفورد مشارکت دارد می گوید که سیستم ایمنی تقریبا همه افرادی که آزمایش بر روی آنها انجام شده است به واکسن تولید شده واکنش نشان داده است. به گفته وی آزمایش های بیشتر بر روی حدود ۱۰ هزار نفر در بریتانیا، آفریقای جنوبی و برزیل همچنان در جریان است. یک آزمایش دیگر نیز قرار است به زودی بر روی ۳۰ هزار نفر در آمریکا آغاز شود. ادرین هیل افزود که تا پایان سال جاری میلادی ممکن است اطلاعات کافی درباره امکان استفاده از انبوه واکسن بیماری «کووید ۱۹» به دست آمده باشد.

به گفته او واکسن نوع جدید ویروس کرونا به نظر می رسد که منجر به تولید سطحی از پادتن می شود که به سطح پادتن در بهبودیافتگان از «کووید ۱۹» شباهت دارد. ادرین هیل ابراز امیدواری کرد که واکنش سیستم ایمنی و «لنفوسیت تی» (T-cells) در کنار تولید پادتن بتواند ایمنی مضاعفی در بدن افراد واکسینه شده پدید بیاورد.

ادرین هیل افزود که دانشگاه آکسفورد با شرکت داروسازی «آسترازنکا» (AstraZeneca) در حال همکاری است و این شرکت متعهد شده است تا عرضه واکسن تولید شده را در سطح جهان عرضه کند. به گفته این دانشمند «آسترازنکا» تاکنون متعهد شده است تا دو میلیارد نمونه از واکسن بیماری «کووید ۱۹» را تولید کند.

 

برچسب ها: 
نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان