واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها حذف می شود | اسپادانا خبر
 
 
جمعه، 7 ارديبهشت 1403 - 2:11

واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها حذف می شود

شماره: 18799
Aa Aa

تلویزیون در فعالیت‌های چند سال اخیر با کدام تولید مردم را شاد و به زندگی در همین مملکت امیدوار کرده؟| لیست ممیزی‌ها یک کتابچه فکاهی طنز است.

مسعود اطیابی، کارگردان سینما و تلویزیون ایران؛
واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها حذف می شود

«مسعود اطیابی» کارگردان سینما و تلویزیون ایران گفت:

نامه ساترا نامه تفرقه برانگیزی است که من فکر می‌کنم واقعیت ندارد و ابزاریست برای خراب کردن صدا و سیما.

به گزارش اسپادانا خبر، او ادامه داد:

نگارش چنین نامه‌ای با این بندها فقط از دشمن برمی‌آید. امکان ندارد این نامه را یک مدیر دلسوز نوشته باشد. چنین برخوردی به‌خصوص با بخش خصوصی تعجب آور است. سال‌های سال تلویزیون تبلیغ واگذاری امور به بخش خصوصی را می‌کرد. در سال‌های اخیر، خصوصی سازی یکی از اولویت‌های مهم کشور بوده است و مقام معظم رهبری هم به حمایت از تولیدات بخش‌های خصوصی تاکید کرده‌اند. الان چطور خصوصی سازی بد شده و دشمن رسانه ملی شده است؟

وی افزود:
متأسفانه دوستان نهادهای نظارتی فکر می‌کنند گروه‌های هنری با نظارت مخالف‌اند درحالیکه ما نه تنها با نظارت مخالف نیستیم که بر این اتفاق مصر هم هستیم و برایمان فرقی نمی‌کند که از کجا مجوز بگیریم و کدام سازمان ناظر بر تولیدات ماست. اما آنچه که برای ما تولیدکنندگان حوزه فرهنگ و هنر ناراحت‌کننده است حضور افراد غیر متخصص و غیر ایمن در امور نظارتی است. متأسفانه اکثر مدیرانی که دوستانه سر کار آمده‌اند به همان روال دوستانه ناظرینی را سرکار می‌آورند که نه تخصص و آگاهی دارند و نه انگار در بین مردم زندکی کرده‌اند. یک رفتارهای مشکوکی در شیوه‌های نظارت به خصوص در ارکان سازمان صدا و سیما وجود دارد که قصد و هدفش تخریب این سازمان در نگاه مردم است. اینها در امور نظارتی نفوذ کرده‌اند و با شیوه‌های نظارتی‌شان به سمتی می‌روند که مردم نسبت به این سازمان بی اعتماد شده و به سمت تنفر بروند. اگر لیستی از ممیزی‌های این آقایان به شما ارائه کنم یک کتابچه فکاهی طنز به دست شما می‌آید که سرتاسرش خنده‌های گریه آور است. من فیلمساز بعد از ممیزی‌ها خودم یکبار ممیزی می‌کنم و می‌بینم گاهی دوستان ناظر چیزهایی را ندیده‌اند که اتفاقا مناسب پخش نبوده است. نمی‌دانم چرا موارد مهم را نمی‌بینند و به موارد بی اهمیت حساست نشان می‌دهند. برای مثال واژه «مذاکره» از تمام فیلم‌ها در می‌آید و این از تعمد است.

او گفت:

در عرصه فرهنگ وقتی تولیدات نمایش خانگی با برنامه‌های تلویزیونی مقایسه می‌شود به مراتب قوی‌تر و بهتر از تلویزیون است. تلویزیون در فعالیت‌های چند سال اخیرش با کدام تولیدش مردم را شاد کرده و به زندگی در همین مملکت امیدوار کرده است؟ باز هم بر این عقیده‌ام که این نامه باید خارج از کشور و برای ایجاد آشوب و نفاق و برای از هم پاشیدگی سیستم رسانه ای ما تدوین شده باشد. من همچنان به صحت این نامه شک دارم.

 

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان