وقایع اخیر آسیب‌شناسی شود | اسپادانا خبر
 
 
پنجشنبه، 9 بهمن 1404 - 9:48

وقایع اخیر آسیب‌شناسی شود

شماره: 29435
Aa Aa

پزشکیان می گوید عدم تحمل شنیدن نظرات مخالف، رویکردهای سلبی و حذفی در مواجهه با نقد و اعتراض، تصمیمات تبعیض‌آمیز و اعطای امتیازات غیرعادلانه در اقتصاد، آموزش و دیگر بخش‌ها موجب ایجاد گلایه‌مندی و نارضایتی در جامعه شده است.

جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد؛
وقایع اخیر آسیب‌شناسی شود

جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه برگزار شد.

به گزارش اسپادانا خبر، رئیس‌جمهور در این جلسه در تحلیلی کلی از وقایع اخیر کشور و برجسته‌سازی بُعد اجتماعی این وقایع، خواستار اولویت‌دهی و هدایت دستور جلسات این شورا به سمت‌وسوی بررسی آسیب‌شناسانه علل و زمینه‌های وقوع چنین پدیده‌هایی و همچنین احصاء روش‌ها و راهکارهای مناسب و اصولی مواجه با مطالبات و اعتراضات مردمی شد و تصریح کرد:

معتقدم عدم تحمل شنیدن نظرات مخالف، رویکردهای سلبی و حذفی در مواجهه با نقد و اعتراض، تصمیمات تبعیض‌آمیز و اعطای امتیازات غیرعادلانه در اقتصاد، آموزش و دیگر بخش‌ها، موجب ایجاد گلایه‌مندی و نارضایتی در جامعه شده و لازم است همه ما مسئولین در تمامی نهادها و ارگان‌های حاکمیتی به‌صورت ویژه به اصلاح این روندهای معیوب در نظام حکمرانی بپردازیم.

پزشکیان با تأکید بر اینکه اگر ما به وظایف خود در قبال سه نهاد بنیادین جامعه و کشور یعنی خانواده، مدرسه و دانشگاه به‌درستی و به هنگام عمل می‌کردیم، بسیاری از زمینه‌های این‌گونه وقایع در کشورمان به وجود نمی‌آمد، اظهار داشت:

تحلیل‌های جامعه‌شناختی از سن‌وسال برخی مرتکبین اعمال و رفتارهای خشونت‌آمیز موید غفلت ما از این سه نهاد بنیادین است و همه دستگاه‌های مرتبط باید خود را نسبت به انجام وظایف خود و پرکردن خلاءها و شکاف‌های ایجاد شده در مسائل اجتماعی متعهد و مسئول بدانند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اگر راه و مسیر ما حق است، پس قطعاً نباید باکی از نقد داشته باشیم، تصریح کرد: باید رفتارها، اقدامات و تصمیمات مجموعه حاکمیت با ایجاد جاذبه، نسل جوان امروز کشور را به نظام و انقلاب علاقه‌مند کرده و به سرمایه اجتماعی کشور اضافه کند.
 
در این جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی تسهیلات المپیاد هوش مصنوعی و مدیریت اقتصادی و حکمرانی همانند سایر المپیادهای هفت‌گانه قبل، پس از بحث و بررسی به تصویب اعضا رسید.
 
همچنین گزارش اجرایی‌سازی سند جامع توسعه هوافضای کشور در ساحت هوایی، فضای و دفاعی مورد بررسی، ارزیابی و تبادل نظر قرار گرفت.

نسخه PDF نسخه چاپی ارسال به دوستان